Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η Στάση Βύρωνα παρούσα στην κινητοποίηση των Δήμων

Την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Την ίδια ώρα που τα δημαρχεία της χώρας παρέμεναν κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτο οικονομικό στραγγαλισμό τους από την κεντρική εξουσία.

Ο επικεφαλής της "Στάση Βύρωνα" Άκης Κατωπόδης και η Ελένη Βασιλοπούλου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης, συμμετείχαν στην συγκέντρωση και πορεία των Δήμων με το πανό τού σωματείου εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα.

Συζήτησαν με πολλούς εργαζόμενους για την κρισιμότητα της κατάστασης, για το οικονομικό αδιέξοδο των δήμων, τις συνθήκες εργασίας και την ανασφάλεια που νιώθουν πλέον καθημερινά οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε η ανάγκη να ενταθούν οι αγώνες και να υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση γιατί την αποτροπή των μέτρων που έρχονται.

Αρνητική εντύπωση και ερωτηματικά δημιούργησε η απουσία όλων των άλλων μελών του Δημοτικού συμβούλιου συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης!Δεν υπάρχουν σχόλια: