Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Στάση Βύρωνα


Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα και ο επικεφαλής της Άκης Κατωπόδης εύχονται σε όλους τους Βυρωνιώτες,τα μέλη και τους φίλους της χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2011.

Η χρονιά που έφυγε σημαδεύτηκε από την είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ με συνέπειες την κατάλυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων,των συνταξιούχων και της νεολαίας καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.Σημαδεύτηκε όμως και από έντονους,ενωτικούς και μαζικούς αγώνες για αλλαγή πορείας προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Στο χώρο της Αυτοδιοίκησης η καταστροφική πολιτική του μνημονίου επιχειρείται μέσω του αντιλαικού και αντιδημοκρατικού σχεδίου¨Καλλικράτης¨.Οι μειώσεις στην οικονομική επιχορήγηση από το κράτος και η μείωση του προσωπικού του Δήμου θα πλήξουν κυρίως τις κοινωνικές δομές και θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις για τους δημότες.

Οι πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές ανέδειξαν ενισχυμένη την παράταξη μας,η οποία με 2 πλέον δημοτικούς συμβούλους θα προσπαθήσει να αναδείξει και να διεκδικήσει τα τοπικά λαικά προβλήματα καθώς και να αποκαλύψει τις πολιτικές που τα δημιουργούν.

Στους αγώνες για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων,την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης,την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην πόλη μας,που θα έχει στο κέντρο της προσοχής τον άνθρωπο, καλούμε τα μέλη,τους φίλους της παράταξης μας καθώς και όλους τους πολίτες του Βύρωνα.

Για να γίνει το 2011 όχι χρονιά καταστροφής και μιζέριας αλλά χρονιά ελπίδας και ανατροπής των αντιλαικών πολιτικών.

Βύρωνας 1-1-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: