Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΟΚΟΛΙΑ "90 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ - ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ";

Ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης και την παράδοση των βιβλίων στο Δήμο από τον εκδοτικό οίκο "ΦΙΛΟΤΥΠΟΝ" και 9 μήνες μετά την εκδήλωση που παρουσιάστηκε (24/2/13) το βιβλίο αυτό, ο Δήμος δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ  στον παραπάνω εκδοτικό οίκο.

Θυμίζουμε ότι στην σπουδαία αυτή  εκδήλωση που παρουσιάστηκε το βιβλίο και τιμήθηκαν οι διακεκριμένοι Βυρωνιώτες: Ελένη Γλύκαντζη Αρβελέρ και ο Κώστας Δεσποτόπουλος.

Την έγγραφη διαμαρτυρία του εκδότη κ. Ευάγγελου Σιμάτου έφερε με αναφορά του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα στις 12/11/13 ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Σάρολας.

Η εν λόγω διαμαρτυρία τα λέει όλα.

Εμείς το μόνο που θα συμπληρώσουμε είναι ότι όταν είναι για φωτογραφίες και δημοσιότητα ο κ. Χαρδαλιάς τρέχει, όταν είναι να πληρώσει κρύβεται ή προχωράει σε κούρεμα.

Εμείς σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθήσουμε την δημόσια δέσμευση του κ. Χαρδαλιά, ότι άμεσα θα εξοφλήσει τον εκδοτικό οίκο και θα επανέλθουμε αν χρειασθεί.

Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 19/11/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: