Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Σκηνές από την Ελληνική ταινία «Στουρνά 288» μας έφερε στην μνήμη η φωτογραφία του δημάρχου μας Ν. Χαρδαλιά και του υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη όπου ο βουλευτής Καλοχαιρέτας έλεγε την φράση «Ετελειώσεν», σε κάθε πολίτη που του ζητούσε κάποια «εξυπηρέτηση». 


Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ερήμην του Βυρωνιώτικου λαού και των εκπροσώπων του, των ιατρών του ΕΟΠΠΥ και του Κέντρου Υγείας, του Συμπαραστάτη του Δημότη, των Δημοτικών Παρατάξεων καθώς και  των δημοτών που αγωνίζονται χρόνια τώρα κατά της υποβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας στην πόλη μας, 

Πολύ μας προβληματίζει αυτή η "εν κρυπτών" συνάντηση και συζήτηση του με τον κ.Γεωργιάδη και θα μας επιτραπεί, να έχουμε πολλές επιφυλάξεις για τις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας, καθώς το τελευταίο διάστημα όχι μόνο αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας δεν βλέπουμε, αλλά κλείσιμο νοσοκομείων, διαθεσιμότητες και απολύσεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, χαράτσι 25€ κ.α. 

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις με υπουργούς της μνημονιακής κυβέρνησης (πρόσφατα κάλεσε στο Βύρωνα Χατζηδάκη και Μιχελάκη), το πρόσφατο γεύμα με τον κ. Σαμαρά και τώρα η συνάντηση με τον κ. Γεωργιάδη, έχουν ήδη ταυτίσει τον κ. Χαρδαλιά με την μνημονιακή κυβέρνηση και την Ν.Δ.

Καταρρίπτεται ο μύθος και η εικόνα του αντιμνημονιακού και ανεξάρτητου δημάρχου που με τόση επιμέλεια είχε οικοδομήσει.

Την ίδια ώρα με αστεία επιχειρήματα, αρνείται να συζητήσει με πολίτες που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο να του ζητήσουν βοήθεια είτε για τις παράνομες κεραίες στην οδό Φωκαίας, είτε για την έκδοση βιβλιαρίων υγείας για τους άπορους συνδημότες μας.

Του αφήνουμε τις επαφές και τη συμπόρευση με τους υπουργούς και τη μνημονιακή κυβέρνηση. 
Εμείς θα είμαστε με τους Βυρωνιώτες που αγωνίζονται να μην υποβαθμισθεί η υγεία, η παιδεία και οι κοινωνικές δομές. 
Θα είμαστε με όσους αγωνίζονται για ένα καλύτερο Βύρωνα.   

Υ Γ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων στο ρόλο του βουλευτή Καλοχαιρέτα ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργίαδης ....Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 20/10/2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια: