Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη χώρα μας.
Ήταν, απ΄ότι αποδείχτηκε, θέμα χρόνου οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της ακροδεξιάς να δείξουν το πραγματικό αποτρόπαιο εγκληματικό πρόσωπο.
Και λέμε πραγματικό, γιατί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν οι εκατοντάδες ρατσιστικές επιθέσεις με την ανοχή μεγάλου τουλάχιστον μέρους του πολιτικού συστήματος αλλά και της αστυνομίας και του χρυσαυγίτικου θύλακα εντός της, απευθύνονταν σε μετανάστες και «παιδιά κατώτερων θεών», χωρίς καν στοιχειωδώς να τιμωρούνται, τώρα μετά τη δολοφονία του παλικαριού και την δολοφονική απόπειρα εναντίον των μελών του ΚΚΕ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ναζιστική βία στρέφεται εναντίον αυτών (που αύριο μπορεί να είσαι εσύ, εσύ, εσύ…) που χαλάνε την «καθαρή» κοινωνία που ονειρεύονται οι απολογητές του Χίτλερ και του Άουσβιτς. Κάτι βέβαια που αποδεικνύει, εκτός των άλλων, και το ρόλο των τραμπούκων σαν «μακρύ χέρι του συστήματος».

Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη μας, τονίζουμε ότι θεωρούμε ότι ο χρόνος του συγκεκριμένου χτυπήματος δεν είναι τυχαίος. Σήμερα που γιγαντώνεται η επίθεση της μνημονιακής κυβέρνησης και της τρόικας διαλύοντας παιδεία, υγεία, ξεπουλώντας ταυτόχρονα τη δημόσια περιουσία. Η επίθεση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα του χειμαζόμενου λαού μας από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα. 
Κάθε Βυρωνιώτης και Βυρωνιώτισσα καταλαβαίνει τώρα  ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι Ρομπέν των Δασών που στηρίζει τους ανήμπορους, είναι συνεργός σε φόνους, ηθικός αυτουργός σε ξυλοδαρμούς, συνένοχος στα έργα ανθρώπων της νύχτας, μπράβων και πληρωμένων δολοφόνων. 
  1.  Αυτή την ώρα χρειάζεται παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην ασκούμενη πολιτική και τη φασιστική πρόκληση. 
  2. Με μαζικούς, μαχητικούς, ειρηνικούς αγώνες να απομονώσουμε τους φασίστες στη συνείδηση του λαού. Το έδαφος της δημοκρατίας είναι η δική μας σταθερή και μόνιμη επιλογή και πάνω σ’ αυτή θα τσακίσουμε Χ.Α. και ακροδεξιά.

Προτείνουμε άμεσα να γίνει έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου, να βγει ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας αλλά και του ρόλου της Χ.Α και να οργανωθεί αντιφασιστική εκδήλωση και αντιφασιστικό μέτωπο στη πόλη μας.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 19/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: