Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": Δελτίο τύπου σχετικά με την επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δ. Βύρωνα Χρ. Παναγιωτόπουλου

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, φορείς πολιτών, καθηγητών και εργαζομένων του Δήμου, επισκέφτηκε το ΛΖ΄ Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και συναντήθηκε με τον Διοικητή του.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγγελία του ανησυχητικού περιστατικού της διαρκούς παρενόχλησης και διατάραξης της οικογενειακής ειρήνης του προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Χρήστου Παναγιωτόπουλου που κατέληξε σε απειλή της ζωής του, από άγνωστό του πολίτη του Βύρωνα.
Η συνάντηση με τον Διοικητή του Τμήματος έγινε αφού προηγουμένως ο πρόεδρος των εργαζομένων είχε καταγγείλει δύο φορές το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε καταθέσει και έγγραφη αναφορά.
Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι απόψεις των φορέων και ζητήθηκε να διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια των πολιτών όταν έρχονται σε επαφή με την ΕΛΑΣ και να τους παρέχεται ουσιαστική ασφάλεια.
Ο Διοικητής του ΛΖ΄ Αστυνομικού Τμήματος αφού άκουσε προσεκτικά αυτά που κατέθεσαν οι φορείς εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να ενοχληθεί ξανά ο πρόεδρος του σωματείου.
Στην παράσταση παρευρέθηκαν:
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατωπόδης Άκης, Γουδέλης Τάσος, Σωτηρόπουλος Αλέξης και o Χαλικιάς Χριστόφορος.
Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Τζιωρτζιώτης Σταύρος.
Οι δημοτικές παρατάξεις "Βύρωνας - Καθαρή Επιλογή", "Στάση Βύρωνα", "Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών", "Δύναμη Ελπίδας.
Το "Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα", οι "Πολίτες του Βύρωνα", η "Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Χαράτσια", το "Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα".Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 21/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: