Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Επί του πιεστηρίου: EKTAKTO: "Κατεβάζουν ρολά" οι Δήμοι της χώρας αύριο!Το κλείσιμο όλων των δήμων της χώρας για αύριο, Δευτέρα 8 Ιουλίου αποφασίζει, στην έκτακτη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ως αντίδραση στη συμφωνία Τρόικας - Κυβέρνησης να τεθούν σε καθεστώς «διαθεσιμότητας» χιλιάδες εργαζόμενοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: αρχικά οι σχολικοί φύλακες, στη συνέχεια οι δημοτικοί αστυνομικοί, ενώ έπεται και συνέχεια.

Το αυριανό «λουκέτο» έρχεται επιπρόσθετα στις ήδη προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις των Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ., οι οποίες έχουν κηρύξει για αύριο στάσεις εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ αποφάσισε, επιπλέον, να συνεδριάσει και πάλι αύριο το μεσημέρι, μετά το κρίσιμο ραντεβού με τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στο οποίο, όπως έγινε γνωστό, θα παραστεί και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το αποτέλεσμα της συνάντησης, θα κριθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων των Δήμων της χώρας.

ΥΓ: Ελπίζουμε να τους δούμε αύριο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ στην Πλ. Καραϊσκάκη στις 12:00μμ 

Πηγή: Epoli.gr
Ημερομηνία: 07/07/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: