Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Ο διάλογος της τρόικας με την κυβέρνηση και τον νέο υπουργό διοικητικής μεταρύθμισης


Σας παραθέτω το διάλογο της τρόικας με την κυβέρνηση. Αποτελεί πρόκληση για τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Αντί να τους απελάσουν από τη χώρα αυτοί συζητάνε!

Όταν όμως πρόκειται, για μια δουλική προς τους τοκογλύφους και το μεγάλο κεφάλαιο, κυβέρνηση τότε όλα είναι εξηγήσιμα. 

 
Μοναδικό μας όπλο είναι ο αγώνας για την ανατροπή τους ΤΩΡΑ! Όλοι στους δρόμους! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
Ολόκληρος ο διάλογος:

Ματίας Μορς: «Μας τα έχουν πει και άλλοι υπουργοί αυτά πριν από εσάς»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε την πολιτική βούληση να υλοποιήσουμε την κινητικότητα. Για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που μπορεί να εφαρμοστούν άμεσα».

Πόλ Τόμσεν: Αν είστε αποφασισμένοι όπως λέτε να εφαρμόσετε την κινητικότητα, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από το υπουργείο σας και να θέσετε πρώτους σε διαθεσιμότητα τους 50 υπαλλήλους που έχετε χαρακτηρίσει ως πλεονάζοντες στις υπηρεσίες που διοικείτε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι διάλογοι στην σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού τάχθηκε κατά του προγράμματος της διαθεσιμότητας.

Π. Τόμσεν: «Το ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει ότι με την κατάργηση της διευθύνσεων ή οργανικών διευθύνσεων θέσεων οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτές θα πρέπει να απολύονται αμέσως. Γιατί λοιπόν χρειάζεται να τους θέσετε σε διαθεσιμότητα»;

Κ. Μητσοτάκης: Θέλουμε να τους αξιολογήσουμε, γιατί υπάρχουν και προσοντούχοι υπάλληλοι σε υπηρεσίες που πρόκειται να καταργηθούν».

Α. Σαμαράς: Μην συγκρίνετε τα πράγματα με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία που πράγματι υπήρξαν καθυστερήσεις. Ο νέος υπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές».

Π. Τόμσεν: «Θα έπρεπε να μην δουλεύουν στο δημόσιο (όσοι συμβασιούχοι εργάζονται με προσωρινές διαταγές). Γιατί να θεωρήσουμε ότι θα απολυθούν αφού δεν θα έπρεπε καν να εργάζονται σήμερα στις δημόσιες υπηρεσίες».

Πηγή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
Ημερομηνία: 07/02/2013 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: