Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Κεντρο Υγείας Βύρωνα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑΜε καθυστέρηση πολλών μηνών  προσλήφθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα 2 επικουρικοί γιατροί με σύμβαση ενός έτους, 1 παθολόγος και 1 γενικός γιατρός.
Την ενημέρωση έκανε ο διοικητής του Κέντρου Υγείας κ. Τσάμης στους δύο δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας ¨ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ¨ Άκη Κατωπόδη και Ελένη Βασιλοπούλου που τον επισκέφθηκαν στο Κέντρο Υγείας την Τετάρτη 3/4/2013.
Οι 2 γιατροί παρουσιάσθηκαν την Δευτέρα 1η Απριλίου.
Από 1η Μαΐου που θα βγει από το Ιπποκράτειο το πρόγραμμα εφημεριών, θα επιτευχθεί η λειτουργία του Κέντρου και τις απογευματινές ώρες μέχρι τις 10 το βράδυ σε καθημερινή βάση.
Να σημειωθεί ότι η απογευματινή εφημερία καθυστερούσε για πολλούς μήνες μετά την αποχώρηση των προηγούμενων επικουρικών και χρειάσθηκαν επίμονες και συντονισμένες κινητοποιήσεις και ενέργειες από κατοίκους και φορείς για να αποφασισθεί η πρόσληψη των 2 γιατρών.
Η ¨ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ¨ θα είναι πάντα δίπλα στο Κέντρο Υγείας και μαζί με όλους τους κατοίκους του Βύρωνα θα αγωνίζεται ώστε στους δύσκολους καιρούς των μνημονίων να διατηρηθεί δημόσια και δωρεάν το κοινωνικό αγαθό της Υγείας. 

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"
Ημερομηνία: 04/04/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: