Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με τη λειτουργία του site


Η Στάση Βύρωνα από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε το δικό της site θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα τις θέσεις της και τις δραστηριότητές της για τα προβλήματα του Δήμου μας, μάλιστα σε ένα περιβάλλον όπου ο τοπικός τύπος είχε και έχει επιβάλει ένα άτυπο εμπάργκο για αυτές.
Ήταν η ΜΟΝΗ από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Βύρωνα η οποία επεδίωξε και έδωσε τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ανταλλάξουν απόψεις μέσω της δημοσίευσης σχολίων.
Δώσαμε αυτή την απόλυτα δημοκρατική δυνατότητα, γνωρίζοντας τους πιθανούς κινδύνους και παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο.
Σε όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, η αξιοπιστία του site μας, ο πλουραλισμός και η δυνατότητα δημοσίευσης σχολίων, αναγνωρίστηκαν από φίλους και αντιπάλους, ανεβάζοντάς το σε πολύ μεγάλο βαθμό επισκεψιμότητας, πράγμα που έχει τη δυνατότητα ο καθένας να το διαπιστώσει.
Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα, το τελευταίο διάστημα , θεωρήθηκε από ορισμένους είτε σαν αδυναμία εκ μέρους μας είτε σαν ευκαιρία ανταλλαγής ύβρεων και απαράδεκτων χαρακτηρισμών που αφορούν την παράταξή μας αλλά και πρόσωπα ή καταστάσεις της πόλης μας , καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας.
Η διαφωνία σε θέσεις ή απόψεις είναι σεβαστή και θεμιτή, υπό την προϋπόθεση του σεβασμού της διαφορετικότητας αυτών και της διατήρησης ενός ήθους στη διατύπωσή τους.
Αυτές τις προϋποθέσεις η Στάση Βύρωνα θα υπερασπιστεί μέχρι κεραίας.
Για αυτό το λόγο, θέλοντας να διατηρήσουμε την ποιότητα του site μας , την αξιοπρέπεια των μελών, φίλων και ψηφοφόρων μας αλλά και όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του Δήμου μας , από τούδε και στο εξής θα επιτρέπεται η ανάρτηση σχολίων μόνο σε όσους έχουν λογαριασμό και όχι ανώνυμα , διατηρώντας το αυτονόητο δικαίωμά μας να διαγράφονται σχόλια απαράδεκτου, υβριστικού και προσβλητικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: