Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Δημοτικές εκλογές 2010 - η προεκλογική συγκέντρωση της Στάση ΒύρωναΜε μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πολιτών που αδιαφόρησαν στα εκβιαστικά διλήμματα του πρωθυπουργού αλλά και που περιφρόνησαν τον ανούσιο προεκλογικό "αγώνα" του κ. Χαρδαλιά και του κ. Κόνσουλα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Στάση Βύρωνα.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία νέων ανθρώπων, που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο και χρώμα στην εκδήλωση.

Aνάμεσα στους παρευρισομενους διακρίναμε τους Βυρωνιώτες υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Πάνο Τριγάζη και Βάσια Σάρολα με τον συνδυασμό "Αττική συνεργασία - όχι στο μνημόνιο" (επικεφαλής Αλέξης Μητρόπουλος) και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση βίντεο από την τετράχρονη δραστηριότητα της παράταξης, το οποίο χειροκροτήθηκε έντονα, και συνεχίστηκε με την Αρτίνα Γκέτση , εκ μέρους του Δικτύου Νέων της Στάση Βύρωνα, η οποία στάθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα της νέας γενιάς, τόνισε την αναγκαιότητα της ενεργούς συμμετοχής τους, και στο πόσο περήφανοι πρέπει να νοιώθουν για μια παράταξη, τη Στάση Βύρωνα, που στάθηκε δίπλα τους εδώ και τέσσερα χρόνια για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και σε τόσα άλλα, καταθέτοντας παράλληλα και ουσιαστικές προτάσεις, αρνούμενη το ρόλο μιας στείρας αντιπολίτευσης. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, θέλωντας η Στάση Βύρωνα να τιμήσει την νεολαία και εκτιμώντας τη συνεισφορά της, συμπεριέλαβε έντεκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιό της, ηλικίας από δεκαοκτώ έως τριάντα ετών.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Άκης Κατωπόδης, ο οποίος είπε τα εξής :


Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση του βίντεο

με το ψηφοδέλτιο της Στάση Βύρωνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: