Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Εντυπώσεις από μια τηλεοπτική συνέντευξη


Κατά κοινή ομολογία η παρουσία του επικεφαλής της "Στάσης" Άκη Κατωπόδη , στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της ΕΤ1 διακρίθηκε από ήθος, διεισδυτικότητα και αναλυτική σκέψη. Ήταν ο μόνος που απάντησε στα πλαίσια του χρόνου που του δινόταν με σαφήνεια στις ερωτήσεις, χωρίς εμπάθειες και προσωπικές προκλήσεις. Αναφέρθηκε σε θεσμικές λύσεις για χρόνια προβλήματα του Δήμου και έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα του δημότη.

Ο νυν Δήμαρχος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να μας πείσει ότι όλα στο Βύρωνα γίνονται με πλήρη διαφάνεια και διαπαραταξιακή συμμετοχή, από τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, έως τα χρέη και τα δάνεια, ακόμα και για τον πανάκριβο προεκλογικό του αγώνα, που ανάλογος δεν υπάρχει πανελλαδικά.

Ο επίδοξος, ένα μήνα πριν τις εκλογές ανακάλυψε την κακοδιαχείριση, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές μας φέρνει μετρό -με τρεις σταθμούς- στην πόλη και υπολογίζουμε ότι μέχρι την Κυριακή προλαβαίνει να φέρει και θάλασσα στην Καραολή.

Και οι δύο στα όρια του εγκεφαλικού.

Ο Πάλμος με τον Τζωρτζιώτη, τι είχαν να χωρίσουν στη συνέντευξη και λογομαχούσαν συνεχώς, ψάχνοντας το αριστερόμετρο;

Ευτυχώς που ο Άκης Κατωπόδης ισορροπούσε ως ήρεμη δύναμη ,απέναντι στην εξαιρετική δημοσιογράφο Αγλαϊα Κυρίτση ,την εικόνα των υποψηφίων Δημάρχων του Βύρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: