Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη της Στάση Βύρωνα στον σύλλογο Καρέα
Κλιμάκιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Στάση Βύρωνα με επικεφαλής τον Άκη Κατωπόδη υποψήφιο Δήμαρχο και τους Δημήτρη Κόκκαλη, Σπύρο Γράδο, Λίτσα Μπαρτζιώκα υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, στα πλαίσια επαφών του με συλλόγους και φορείς της πόλης, συναντήθηκε την Παρασκευή 22/10/10 με το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Καρέα.

Στην συνάντηση εκτέθηκαν από την πλευρά του συλλόγου τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Καρέα και έγινε ειδική αναφορά:

Στο ανοιχτό οικοδομικό τετράγωνο 524, στην ανάγκη κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων, στην υπεράσπιση του Υμηττού από καταπατητές και περιφερειακή, στο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που διέρχεται από τον Καρέα λόγω της κίνησης στην Κατεχάκη, την ανάγκη κατασκευής πεζοδρομίων όχι μόνο στην Λεωφόρο, καλύτερη αξιοποίηση του Αστικού Κέντρου και του κοινωνικού ξενώνα και άλλα.

Η αντιπροσωπεία μας αφού ανάπτυξε τις θέσεις του προγράμματος μας και για τα ειδικά καθώς και για τον Καλλικράτη ,τον Συμμετοχικό προυπολογισμό και την ανάγκη να συμμετέχουν οι κάτοικοι στον στον σχεδιασμό και στην επιλογή των έργων που τους αφορούν υποσχέθηκε να φέρει τα προβλήματα των κατοίκων του Καρέα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συνεργασθεί πιο στενά με τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ έχει συναντηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα,τους Συλλόγους καθηγητών του 4ου Γυμνασίου-4ου Λυκείου-5ου Γυμνασίου-5ου Λυκείου τον αθλητικό Σύλλογο Α.Ο Καρέα και έχει περιοδεύσει στη Φρυγία, στον Αγ.Αρτέμη, στην Ν.Ελβετία, στην Μεταμόρφωση και συνεχίζει τις επαφές της με φορείς και πολίτες του Βύρωνα καθώς και τις περιοδείες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: