Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

1. Υποστηρίζουμε το αίτημα των 8 Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του συγκροτήματος Εργάνη, και απαιτούμε ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς να παραλάβει από τον ΟΣΚ και να παραδώσει στην σχολική κοινότητα, το ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ που αποπερατώθηκε τον Δεκέμβρη του 2008.

2. Κάθε σκέψη του Δημάρχου να χρησιμοποιηθεί το εν λόγο κτίριο γιά Δημαρχείο είναι παράνομη και αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ στο συγκεκριμένο συγκρότημα και γενικά στο Βύρωνα.

3. Η Πρωτοβουλία μας υπέδειξε στον Δήμαρχο κατάλληλο χώρο για την χωροθέτηση του Δημαρχείου. Καλούμε το Δήμαρχο να προχωρήσει σε δημόσιο διάλογο και να δείξει το ανάλογο πολιτικό θάρρος για την δέσμευση κατάλληλου χώρου για Δημαρχείο.

4. Καταγγέλουμε την αντιδημοκρατική στάση του Δημάρχου να αρνηθεί στους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 26/3/2008 και καλούμε όλες τις Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης να προκαλέσουμε Δημοτικό Συμβούλιο για την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

5. Η Πρωτοβουλία μας επεξεργάζεται συγεκριμένες προτάσεις γιά τη σχολική στέγη, τις οποίες θα δημοσιοποιήσει πρός κάθε κατεύθυνση.

Για τη Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: