Κυριακή, 1 Ιουνίου 2008

Ζωή Ποδήλατο


Η δημοτική Πρωτοβολία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ δημιούργησε μια διαδικτυακή κοινότητα διαλόγου με όνομα ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο (ένα χώρο στο διαδίκτυο) που δημιουργήσαμε με στόχο την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και των απόψεων - θέσεων, τη συζήτηση και το διάλογο μεταξύ ατόμων, πρωτοβουλιών, παρατάξεων κα.
Ένα χώρο όπου μπορούμε να συζητάμε για τα θέματα, που αφορούν το Βύρωνα, τον Υμηττό αλλά και κάθε τι που μπορεί να μας ενδιαφέρει.
Η λογική με την οποία λειτουργεί αυτός ο χώρος είναι η εξής:
Καθένας (άτομο, ομάδα, παράταξη, πρωτοβουλία ...) έχει το δικό του χώρο blog, που ελέγχει αποκλειστικά ο ίδιος. Μπορεί από εκεί να προβάλει αυτό που επιθυμεί, με κείμενο, μουσική, φωτογραφία, βίντεο. Όλα ανεξαιρέτως προβάλονται αυτόματα (αν ο ίδιος το επιλέξει) πέρα απ' τον προσωπικό του χώρο και σε μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μπορούν να το δουν και να το σχολιάσουν.
Παράλληλα λειτουργεί κι ένα ΦΟΡΟΥΜ, στο οποίο ο καθένας μπορεί να ανοίξει θέμα συζήτησης και έτσι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος κι ελεύθερος διάλογος.
Η διαχείριση του χώρου ασχολείται αποκλειστικά με τεχνικά θέματα δλδ θέματα λειτουργίας και μόνο και η ευθύνη όσων γράφονται στο χώρο ανήκει σ' αυτόν που τα καταθέτει.
Σας προσκαλούμε να καταθέσετε τις απόψεις σας και να προβάλετε τις θέσεις σας, σ' ένα χώρο που ευελπιστεί να γίνει μια σύγχρονη ΠΝΥΚΑ.
Οι διευθύνσεις όπου μπορείτε να διαβάζετε - ενημερώστε κι αν θέλετε να γίνετε μέλος και να αποκτήσετε τη δική σας σελίδα (ώστε να προβάλετε τις απόψείς σας) στο ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ είναι:
http://zoipodilato.ning.com/
www.stasivyrona.gr

2 σχόλια:

dyosmaraki είπε...

Ευχαριστώ για το μήνυμα.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα την ύπαρξη αυτού του blog.

Πολύ καλή πρωτοβουλία

Καλή δύναμη

neoinileias είπε...

Στο έλεος των παράνομων μεταναστών η Πάτρα

Οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά στο άθλιο θέαμα που αντικρίζουν καθημερινά έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Καθημερινά οι παράνομοι μετανάστες ξεφεύγουν από την επιτήρηση της αστυνομίας και του λιμενικού δημιουργώντας προβλήματα, οι κάτοικοι φοβόνται για τη ζωή τους.
Οι παράνομοι μετανάστες σκαρφαλώνουν στα κάγκελα του λιμανιού, κρύβονται σε νταλίκες με προορισμό την Ιταλία, κλέβουν τρόφιμα μη υπολογίζοντας τις αρχές του λιμανιού, αλλά και αδιαφορώντας ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα
http://neoinileias.blogspot.com/