Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΗΣ "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"Μεταφερθήκαμε παραπλεύρως !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

Aπο τις αρχές Ιουνίου λειτουργούν οι διαδικτυακές πύλες 469 δήμων της χώρας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 28,8 εκατ. ευρώ και αφορά δήμους με πληθυσμό μικρότερο των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων.

Στην Κρέστενα της Ηλείας όμως αυτά μάλλον είναι «ψιλά γράμματα» λένε οι πολίτες της περιοχής.
Η δικτυακή πύλη πήγε, δεν άνοιξε και ξαφνικά έφυγε.


Κάποιοι πολίτες πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο δήμαρχο, ο δήμαρχος τους είπε ότι την ευθύνη της μη λειτουργίας και απομάκρυνσης την έχει η κυβέρνηση.

Η αλήθεια όμως είναι ότι στο χώρο αυτό είχε τραπέζια παρακείμενη ψησταριά της οποίας ο δήμαρχος διατηρεί φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρήθηκε στο δήμαρχο όταν έφτασε η δικτυακή πύλη και ο δήμαρχος του υποσχέθηκε ότι θα το κρατήσει εκει μερικές μέρες για τα «μάτια του κόσμου» χωρίς να το λειτουργήσει και μετά θα το διώξει, όπως και έγινε.

Το υπουργείο εσωτερικών τι να λέει άραγε!

Διαβάστε περισσότερα

http://neoinileias.blogspot.com/

neoinileias είπε...

Ακριβή η βενζίνη

Παράλληλα αρκετοί πολίτες αναρωτιούνται γιατί στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένα τα αυτοκίνητα που καταναλώνουν υγραέριο, από τι στιγμή μάλιστα που στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι αρκετά διαδεδομένο, είναι ακίνδυνο, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και είναι αρκετά φθηνότερο ( πωλείται στη μισή τιμή της βενζίνης)

Διαβάστε περισσότερα

http://neoinileias.blogspot.com/