Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα": Σχετικά με τις παράνομες κεραίες στην γειτονιά μας. Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο τις 30/09/2013


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τις 30/09/2013 στις ανακοινώσεις αναφορές διαβάστηκε η αίτηση της "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα των παράνομων κεραιών στην οδ. Φωκαίας 29.
Αναλυτικά παρακάτω η αίτηση της  "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ":

Βύρωνας 30 – 09 – 2013
ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς:
1. Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Βύρωνα
2. Τον Δήμαρχο Βύρωνα
Κοιν.:
1. Δημοτικούς Συμβούλους
2. Δημοτικές Παρατάξεις

Θέμα: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔ. ΦΩΚΑΙΑΣ 29 - ΒΥΡΩΝΑΣ
Κύριοι 
Στις 29/07 αντιπροσωπεία κατοίκων από την οδ. Φωκαίας και την ευρύτερη περιοχή κατέθεσε αίτημα δεκάδων δημοτών (αρ. πρωτοκόλλου 21466 – 26/07/2013) σχετικά με τους σταθμούς βάσης και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην οδό Φωκαίας 29 στον Βύρωνα.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε παρουσία των κατοίκων να προωθήσει το θέμα στην νομική και στην τεχνική υπηρεσία και να επανεξεταστεί το θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση και δεν έχει απασχολήσει καμιά υπηρεσία του Δήμου.
Οι κάτοικοι συνεχίζουν να κινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις  προκειμένου να βρουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα όπως την αδειοδότηση των κεραιών, την νομιμότητα και τα επίπεδα ακτινοβολίας καθώς αυτές βρίσκονται πολύ κοντά στα σχολικά συγκροτήματα της Ανάληψης και της Καισαριανής.
Ζητάμε στη σημερινή συνεδρίαση να παρθούν οι αναγκαίες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, να συμμεριστεί το σώμα την αγωνία των κατοίκων.

Για την Δημοτική Πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»
Κατωπόδης Άκης  -  Βασιλοπούλου Ελένη   δημοτικοί σύμβουλοι

 Πολλοί κάτοικοι από την γύρω περιοχή παραβρέθηκαν για να υποστηρίξουν το αίτημα τους για τον έλεγχο των κεραιών αυτών.
Η αίτηση της "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" να γίνει θέμα και να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο βρήκε αντίθετο τον δήμαρχο.
Αντ' αυτού ο δήμαρχος υποσχέθηκε, όπως και πριν από 2 μήνες, ότι σε 10 μέρες θα καλέσει τους κατοίκους για συζήτηση με τα καινούργια δεδομένα που θα έχει.

Παρακολουθούμε στενά το θέμα και οψόμεθα.  
Παράλληλα η "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" θα αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες ώστε να ενημερωθεί το σύνολο των κατοίκων του Βύρωνα σχετικά με το θέμα των παράνομων κεραιών στην πόλη μας.  


Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»
Ημερομηνία: 01/10/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: