Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα": Εκποιούν την ιστορική μνήμη, στο ΤΑΙΠΕΔ το Σκοπευτήριο της ΚαισαριανήςΠαρέμβαση καταδίκης της απόφασης να ενταχθούν στο ΤΑΙΠΕΔ 99 στρέμματα του Σκοπευτηρίου Καισαριανής έκανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ” Άκης Κατωπόδης στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου του Δ. Καισαριανής την Τετάρτη 22/5/2013.
Αφού καταδίκασε τις μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στο όνομα της ανάπτυξης, υποσχέθηκε να ενημερώσει τον Δήμαρχο του Βύρωνα, τους επικεφαλής των παρατάξεων  και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Βύρωνα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και διαβεβαίωσε ότι θα προτείνει κοινές δράσεις των Δήμων Καισαριανής και Βύρωνα μια και ο μισός χώρος του Σκοπευτηρίου ανήκει στο Δ. Βύρωνα.

Απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο της ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ο δήμαρχος Καισαριανής κ. Καμπάκας τον ευχαρίστησε για την παρουσία  και την συμπαράσταση και συμφώνησε να γίνουν κοινές δράσεις μεταξύ των δύο δήμων.

Όπως έγινε γνωστό το θέμα αποκαλύφθηκε μετά από επερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεανώ Φωτίου για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΚ και την παραχώρηση της περιουσίας του στο ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση». Μόνο που μαζί με το ξεπούλημα της περιουσίας ξεπουλιέται και η ιστορική μνήμη.


Πηγή:Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"
Ημερομηνία: 22/05/2013
 

Διαβάστε επίσης:

Εκποιούν την ιστορική μνήμη: Στο ΤΑΙΠΕΔ το Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Βουλή: Η Θεανώ Φωτίου για την απαράδεκτη ένταξη του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στη λίστα ΤΑΙΠΕΔ


ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής: Η ιστορική μνήμη δεν είναι για πούλημα 
Δεν υπάρχουν σχόλια: