Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: Να αναβληθεί η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27/05 το θέμα που αφορά τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βύρωνα

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δ. Βύρωνα με αίτηση προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης συζήτησης του θέματος που αφορά τον "Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βύρωνα" στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 27/05. 

Παρακάτω η ανακοίνωση - αίτηση:  
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βύρωνα.

Κοιν :    Δήμαρχο  Βύρωνα, Δημοτικό Συμβούλιο, Συμπαραστάτη του Δημότη,  Δημοτικές Παρατάξεις.
                                 
Κυρία  Πρόεδρε
Την Τετάρτη  22/5 μας έγινε γνωστό από την Γ. Γραμματέα του Δήμου κ. Τσουκαλά ότι θα μας δοθεί ηλεκτρονικά το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής  για τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 27 Μαΐου.  Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο οργανισμός του Δήμου  πιστεύουμε ότι κάθε καλόπιστος αντιλαμβάνεται ότι, εάν επιζητείτε  να γίνει πραγματική συζήτηση πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος στο σωματείο και όλους όσους εμπλέκονται, ώστε να διατυπωθούν και να συντεθούν απόψεις για αυτό το σοβαρό θέμα που αφορά τη λειτουργία και το μέλλον του Δήμου.

Πιστεύουμε ότι εάν δεν θέλετε ένα τυπικό, φαινομενικό διάλογο, εάν δεν θέλετε  να παρακάμψετε το σωματείο των εργαζομένων, θα αναβάλλεται το θέμα αυτό για την συνεδρίαση της Δευτέρας 27 /5, ώστε να υπάρξει ο εύλογος  χρόνος,  να μπορέσουμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας  για ένα ζήτημα που μας αφορά ιδιαίτερα.

Για το Δ . Σ
Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
Παναγιωτόπουλος Χ                                            Χαλβατζής Γ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: