Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα: Πανελλήνιο κύπελλο ποδηλασίας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου, στον Κουταλά

Το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Open MTB (Mountain Bike) Δήμου Βύρωνα και το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλάσιας, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου, στον Κουταλά.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν τόσο αθλητές όσο και απλοί λάτρεις του ποδηλάτου όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη της ΕΠΟΣΚ διαγωνίζονται, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους, και τις δύο μέρες των αγώνων, ενώ οι πολίτες που θα δηλώσουν συμμετοχή, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00π.μ.

Στόχος της διοργάνωσης, πέρα από τον αγωνιστικό χαρακτήρα της, είναι η διάδοση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας, η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ειδικότερα η κινητοποίηση για την προστασία και διάσωση των δασών μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 2μ.μ. με e-mail στο info@opadb.gr ή στο eposkbike@gmail.com, και με fax στο 210 7664440 (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα). Δηλώσεις γίνονται δεκτές και τις ημέρες των αγώνων, στο χώρο της Γραμματείας, μέχρι και 60ʼ πριν την εκκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες
www.dimosbyrona.gr
www.opadb.gr

Πηγή: Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα
Ημερομηνία: 09/05/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: