Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Δημοτική πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" : Σχόλιο για τις δράσεις πολιτισμού της δημοτικής αρχής

Ο δήμαρχος κ. Χαρδαλιάς δηλώνει ότι, «ο πολιτισμός και ο αθλητισμός μπορούν να αποτελέσουν δικλείδα ασφαλείας για την κοινωνική συνοχή στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Τόσο δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα, όσο και φέρνοντάς μας πιο κοντά στους συμπολίτες μας», σε πρόσφατη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου για τις δράσεις πολιτισμού στην γειτονιά μας με τίτλο "Με συνεχείς δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού απαντάει ο Δήμος Βύρωνα στην κρίση"

Θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε ότι οι δράσεις πολιτισμού στον Βύρωνα είναι συνεχείς και σε βδομαδιάτικη βάση χωρίς οικονομικό κόστος.
Μοναδικό "κόστος" το μεράκι, η αγάπη, ο εθελοντισμός και το αίσθημα αλληλεγγύης πολιτών του δήμου μας. 
Αυτά είναι άλλωστε τα συστατικά που χρειάζονται για να δημιουργηθεί πολιτισμός.
Για τον λόγο του αληθές σας προτείνουμε να κάνετε ένα κλικ στα παρακάτω link:
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για να μπορέσει ο πολιτισμός να αποτελέσει "δικλείδα ασφαλείας για την κοινωνική συνοχή" χρειάζεται αλλαγή φιλοσοφίας και πολιτικής, διαφορετικής από αυτή που ακολουθείτε μέχρι σήμερα κύριε δήμαρχε.   

Υ. Γ. Αλήθεια κύριε δήμαρχε πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τα προβλήματα των δημοτών μας που δημιουργεί η πολιτική των μνημονίων, δίνοντας την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου και των αθλητικών προγραμμάτων σε "κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση";

Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" 
Ημερομηνία: 02/03/2012Δεν υπάρχουν σχόλια: