Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Κοκόλια "90 ΧΡΟΝΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ-ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ"

Ημερομηνία: 20/02/2013 

Η ιστορία της πόλης μας, μια ιστορία που ξεκινά από τα παράλια της Μικράς Ασίας και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας, γεμάτη αγώνες και αγωνίες, πόνο και ελπίδα, ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «90 χρόνια Βύρωνας» του Βυρωνιώτη Απόστολου Κοκόλια

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34, Βύρωνας).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άλκης Ρήγος, ο δημοσιογράφος και μελετητής του μικρασιατικού πολιτισμού Στέλιος Ελληνιάδης και ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Σμυρναίων Νίκος Βικέτος.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας

Για αυτή την σημαντική προσπάθεια του συνδημότη μας και μέλους της Απόστολου Κοκόλια, η δημοτική πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα" σχολίασε τα παρακάτω:

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα" η συμβολή ενός πολύ δικού μας, ξεχωριστού μέλους της Γραμματείας μας, του Απόστολου Κοκκόλια, στην ανάδειξη της ιστορίας της πόλης του Βύρωνα!

Μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους αυτή η πολύτιμη συνεισφορά στον τοπικό πολιτισμό, μιά κατάθεση ψυχής, εργασίας ετών και ανιδιοτελούς προσφοράς, επειδή κάπως έτσι θεωρούμε τον ιδανικό αγωνιστή υπόδειγμα γιά κάθε ενεργό πολίτη ταγμένο στην εξυπηρέτηση υψηλών ιδανικών! 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Πρωτοβουλίας μας στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Απ.Κοκκόλια και ευχόμαστε νάναι καλοτάξιδο στους δρόμους και τις καρδιές της πόλης!" Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"
Ημερομηνία:20/02/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: