Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΟΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Ν.ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Άγονος απέβη ο διαγωνισμός που έγινε σήμερα στο Γραφείο του Δημάρχου για την εκμίσθωση του αναψυκτήριου της παιδικής χαράς της  Ν. Ελβετίας,  εξ` αιτίας του γεγονότος  ότι δεν έγινε καμία προσφορά.
  
Στην επιτροπή παρενέβησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ  Άκης Κατωπόδης και Ελένη Βασιλοπούλου ,εκπρόσωποι της «Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα», του «Κοινωνικού – Πολιτιστικού Κέντρου «Λαμπηδόνα» και πλήθος δημοτών.

Στην παρέμβαση τους οι δημοτικοί μας σύμβουλοι εξέφρασαν την διαφωνία τους για την εκποίηση – ιδιωτικοποίηση των αναψυκτηρίων του δήμου και τόνισαν ότι η συγκεκριμένη κίνηση του δημάρχου ανοίγει τον δρόμο και για άλλες ιδιωτικοποιήσεις σε άλλες κοινωφελείς υπηρεσίες του δήμου, όπως αυτές απορρέουν από τις επιταγές της τρόικας εσωτερικού -  εξωτερικού και του «μνημονίου 3».

Παρά τις «διαβεβαιώσεις» του Δημάρχου κου Χαρδαλιά σε αυτή την τοποθέτηση των δημοτικών μας συμβούλων, η πολιτική που απορρέει από αυτές τις επιταγές μας δημιουργεί τα παρακάτω ερωτήματα:

Αύριο η «Λαμπηδόνα» μεθαύριο μήπως οι παιδικοί σταθμοί, η καθαριότητα και ο πολιτισμός?

Τέλος θα θέλαμε  να επισημάνουμε ότι από την σημερινή διαμαρτυρία μας, φάνηκε ξεκάθαρα  πως ο δήμαρχος επιμένει σε μια φιλοσοφία και πολιτική που έρχεται σε αντίθεση με τον κοινωνικό σκοπό και ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ειδικά σήμερα, στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: