Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Να γίνει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά στο πάρκο της Ανάληψης


Με απρόσμενη επιτυχία και αποδοχή στην πρόταση της Στάση Βύρωνα να δημιουργηθεί από το Δήμο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά στο πάρκο της Ανάληψης και συγκεκριμένα στο κλειστό και εγκατελειμένο κυλικείο, αλλά και στην επισήμανση για σωστότερη φύλαξη, καθαριότητα , συντήρηση και ηλεκτροφωτισμό, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράταξης στο χώρο αυτό την Κυριακή 1 Απριλίου .
Το κυλικείο αυτό, ένα από τους ελάχιστους εναπομείναντες Δημόσιους χώρους στο Βύρωνα, το οποίο η Δημοτική Αρχή έχει κλείσει πάνω από ένα χρόνο τώρα, σκοπεύει να το νοικιάσει για εκμετάλλευση σε ιδιώτη, πράγμα για το οποίο η Στάση Βύρωνα διαφωνεί κάθετα .
Τα παιδιά συμμετείχαν στο εργαστήρι κατασκευής λαμπάδας και έφτιαξαν τη δική τους ενόψει του Πάσχα, διάλεξαν και πήραν παιχνίδια, βιβλία και ρούχα από το χαριστικό μας παζάρι για το οποίο υπήρξαν προσφορές από μέλη και φίλους, δροσίστηκαν από το πρόχειρο "καφενείο" που στήθηκε και , μιας και ήταν Πρωταπριλιά, διαγωνίστηκαν στα αθώα ψεματάκια που επιβάλει η ημέρα .
Το πιό έξυπνο επίκαιρο και πετυχημένο ήταν μιας μικρής μας φίλης, που μας είπε ότι "Λεφτά.... υπάρχουν!!! " Τυχαίο ;;;;
Η εκδήλωση που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, έκλεισε με μια συμβολική φύτευση αρωματικών φυτών στην είσοδο του Πάρκου.
Να σημειώσουμε ότι για τα αιτήματα αυτά, συλλέχθηκαν υπογραφές από τους γονείς και θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο λόγος τώρα..... στη Δημοτική Αρχή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: