Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Υπόμνημα διαμαρτυρίας πολιτών για το κλείσιμο της Λουίζας και των αναψυκτηρίων


Από πολίτες του Βύρωνα μας εστάλη το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Δημοτικού κινηματογράφου "Νέα Ελβετία" ( Λουίζα ) καθώς και των δημοτικών αναψυκτηρίων, με σκοπό τη συλλογή υπογραφών και επίδοσή τους στη δημοτική αρχή του Βύρωνα.


ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Οι παρακάτω υπογράφοντες κάτοικοι του Βύρωνα διαμαρτυρόμαστε έντονα για κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο Δήμο μας.

Συγκεκριμένα σταματά η λειτουργία του Δημοτικού Σινεμά «Νέα Ελβετία» από τον Ιούνιο, ενώ ήδη έκλεισαν τα αναψυκτήρια «Λαμπηδόνα», «Άστρα» και Μυρακτής.

Επειδή οι χώροι αποτελούν ανάσα και πηγή ζωής για την περιοχή μας και ειδικά για τους ηλικιωμένους συνταξιούχους, παιδιά και μητέρες και επειδή προσέφεραν πολιτισμό και ψυχαγωγία με προσιτές τιμές για όλους και τέλος, επειδή πιστεύουμε οτι σκοπός των δημοτικών αρχών δεν είναι μόνο τα έσοδα από τις δημοτικές επιχειρήσεις και καταστήματα αλλά και η κοινωνική προσφορά, απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία τους.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο, τώρα, στην τρίτη θητεία του, να μη κλείσει και καταστρέψει ό,τι θεμελίωσε ο αείμνηστος Δημήτρης Νικολαίδης και συνέχισε ο Νίκος Ρογκάκος και ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά να μπει μπροστά όπως μπορεί αλλά έχει και καθήκον, διεκδικώντας την ακόμη καλύτερη λειτουργία τους.

α/α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ/Ε-MAIL

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

α/α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ/E-MAIL

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: