Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Καλή Χρονιά από τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα


Λάβαμε από τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα το ακόλουθο μήνυμα :

«Ευχόμαστε το 2010 να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα μας, ακόμα και αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς δεν τα είδαμε να γίνονται πραγματικότητα. Πιο σημαντικό και πρώτα απ' όλα όμως να ευχηθούμε να έχουμε υγεία ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα βιώσουμε .

Η νέα χρονιά να μας φέρει ακόμα πιό κοντά στα παιδιά, με μεγαλύτερο κέφι και περισσότερη αφοσίωση καθημερινά , μία αγκαλιά και μία καλή υποστηρικτική κουβέντα για κάθε δακρυσμένο ή χαμογελαστό πρόσωπο τους».

Ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας
Καλή χρόνια !
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ


Η Στάση Βύρωνα σας ευχαριστεί και αντεύχεται ! ! !


Επίσης σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε κάτω από αντίξοες συνθήκες .Απάντηση του συλλόγου :


Σας ευχαριστούμε πολύ για την ουσιαστική υποστήριξη σας !

Βοηθήστε να ευαισθητοποιήσουμε όλο και περισσότερους και με μεγαλύτερη δύναμη, για τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και όχι του πρωταθλητισμού που μας απειλεί με αποπροσανατολισμό από τους κοινωνικούς στόχους που θέλουμε !

Δεν γεννήθηκαν ποτέ και πουθενά πρωταθλητές πριν γίνουν αθλητές, αλλά και όσοι δεν έγιναν πρωταθλητές κέρδισαν σημαντικότερα κοινωνικά στοιχεία ,έγιναν ικανοί και άξιοι άνθρωποι . Αυτό θέλουμε και γι' αυτό εργαζόμαστε καθημερινά.

Το δυσκολότερο για να το καταφέρεις αυτό είναι ότι θέλει πολυετή , επίμονη και αθόρυβη εργασία από μικρή ηλικία με τα παιδιά, χωρίς τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας και των κονδυλίων του πρωταθλητισμού . Στην σκιά των εφήμερων και πανάκριβων αποτελεσμάτων τους ,αντιπαραθέτουμε την ψυχική ικανοποίηση και τα χαμόγελα ισορροπημένων παιδιών που γεμίζουν το γήπεδο...,αυτά θα μείνουν στον Βύρωνα τα επόμενα χρόνια και αν δεν είναι οι αυριανοί πρωταθλητές μας , θα είναι σίγουρα οι αυριανοί Βυρωνιώτες !

Γνωρίζοντας τις θέσεις σας για όλα τα παραπάνω , χαιρόμαστε πραγματικά που μας στηρίζετε , επίσης που μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά, μιας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε σε αυτές …


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: