Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2008

Κάλαντα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ

Στίχοι Παπαγιάννης Κώστας από την Αυγή Σάββατο 27/12/2008
Βίντεο - Τραγούδι Ομάδα Ανατρεπτικής Τέχνης κ Πολιτικής (Μαρία, Κάτια, Σωτήρης)

2 σχόλια:

George είπε...

Αναρχικοί ,βάρβαροι , το μόνο που σας απασχολεί είναι η κατάλυση κάθε αξίας και ιδανικού αυτού του τόπου .Βουτηγμένοι μέσα στην ακολασία και το σοδομισμό.Σας αξίζει αιώνια θέση στα τάρταρα , στο στόκολο,ως σαλαμαστράνθρωποι και αποθέτες μιας ραδιενεργής τέφρας σε πεδία απύθμενης λάσπης και ανείπωτης υγρασίας .
Αν συνεχίσετε αυτόν το κατήφορο να είστε βέβαιοι ότι θα επανέλθω δημήτριος και τότε πια δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την διεθνή κατακραυγή και τον ψόγο ο οποίος θα πέσει πάνω στα κεφάλια σας ως πέλεκυς εν τη ύπαίθρω .
Τι σας φταίει βρε αθεόφοβοι αυτό το λαμπρό παλικάρι που ηγείται της άθλιας αυτής παράταξης και το διασύρετε;Τι σας έχει κάνει ;Αμ΄ξέρω τι σας χρειάζεται.Ενας που θα σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.Να μην μπορείτε να κουνήσετε το αυτί σας.
Το δημαρχιλίκι σας μάρανε απατεώνες.Κουλτουριάρηδες της πλάκας .Καλά σας κάνουν και σας γυρνάνε την πλάτη οι αξιοσέβαστοι και λαμπροί πολίτες του κλεινού άστεως .
Ουστ στα τσακίδια να γλιτώσει ο τόπος .

‘’ενεργημένος πολίτης’’

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.