Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου της Αγ. Τριάδας ή όπως τον ξέρουν οι Βυρωνιώτες «κοινωνικό – πολιτιστικό κέντρο ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ»
Άγονος κρίθηκε ο διαγωνισμός εκμίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου ή όπως τον ξέρουν οι Βυρωνιώτες «κοινωνικό πολιτιστικό κέντρο Λαμπηδόνα» στο άλσος της Αγ. Τριάδας λόγω μη προσέλευσης ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών και αντίστοιχων οικονομικών προσφορών.

Η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε  στις 7:30 - ώρα πρωινή - αντί στις 11:00 που ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή έναρξη και διεξαγωγή της προκηρυχθείσας δημοπρασίας, η ασφαλής πρόσβαση των ενδιαφερομένων, καθώς κι η απρόσκοπτη συνεδρίαση της Επιτροπής από τις κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί από το - κατά τον δήμαρχο κ. Χαρδαλιά -  ‘’μόρφωμα’’ πολιτών (το οποίο αυτοαποκαλείται ‘’Κοινωνικό και Πολιτιστικό Στέκι’’) που εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση της Λαμπηδόνας.

Στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου με τους μαθητές να έχουν τον πρώτο λόγο, πολίτες διαφόρων ηλικιών, μέλη της και επικεφαλείς παρατάξεων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Στρατούλης και η κα Β. Κατριβάνου. καθώς και αστυνομικοί που «προστάτευαν» το γραφείο του δημάρχου.

Απών ποιος άλλος, ο δήμαρχος όπως άλλωστε συνηθίζει το τελευταίο διάστημα να απουσιάζει από τις δράσεις αλληλεγγύης, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις συλλογικές κουζίνες, στα γλέντια που στήθηκαν, στα φεστιβάλ που έγιναν και ας μην ήταν στην σκιά των βράχων, στα μαθήματα φιλοσοφίας, στα μαθήματα αλληλεγγύης, στις εκδηλώσεις για τα παιδιά, στα ανταλλακτικά παζάρια αλληλεγγύης και σε άλλες πολλές δραστηριότητες που έγιναν στο «Κοινωνικό – Πολιτιστικό Κέντρο Λαμπηδόνα».

Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το δημαρχείο κατά τις 12:00 αφού πρώτα ενημερώθηκαν επίσημα από τους «αρμόδιους» για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας, με πορεία προς τον Αγ. Λάζαρο όπου είναι ασφυκτικά γεμάτος από καφετέριες και τραπεζάκια, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας στους περαστικούς ενημερωτικό υλικό.

Τελικά αυτό που θα μείνει από την κινητοποίηση αυτή είναι το σύνθημα που ακούστηκε και ακούγεται:

«ΑΚΟΥΣΕ  ΚΑΛΑ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ» 

Στο παρακάτω link το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimosbyrona/ada/%CE%924%CE%9C%CE%A1%CE%A99%CE%95-43%CE%9EΔεν υπάρχουν σχόλια: