Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση» Βύρωνα, πιστή στην κατεύθυνση που έχει για συνεργασίες στο μαζικό κίνημα και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα πολλών Δημοτών για ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συσπείρωση των προοδευτικών – αριστερών δυνάμεων, με σκοπό την αλλαγή της κατάστασης που υπάρχει σήμερα στο Δήμο και της ανάδειξης μιας προοδευτικής Δημοτικής αρχής, έκανε το πρώτο βήμα.

Αναλογιζόμενοι την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία λόγω των μνημονίων, με σοβαρές συνέπειες και στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και την άθλια κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τον Δήμο μας η Δημαρχία Χαρδαλιά, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την αλλαγή της Δημοτικής αρχής στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, από την συσπείρωση όλων των προοδευτικών – αριστερών δυνάμεων της πόλης.

Μια συσπείρωση που δεν θα έχει στόχο μόνο την ανάδειξη μιας προοδευτικής δημοτικής αρχής, ύστερα από 12 χρόνια συντηρητικής διοίκησης, αλλά να οικοδομήσει ένα κοινό μέτωπο αντιμνημονιακών αιρετών, εργαζομένων, ανέργων και δημοτών, που θα συμπαρασταθεί στην τοπική κοινωνία, θα στηρίζει την αλληλεγγύη, θα βοηθά και θα βοηθιέται από τις πρωτοβουλίες των δημοτών και δεν θα τους βλέπει εχθρικά. 

Σε αυτή την κατεύθυνση την Κυριακή 13/10 η Στάση Βύρωνα, κάλεσε σε συζήτηση αριστερούς – προοδευτικούς δημότες, γνωστούς από την δράση τους στην ανάπτυξη των τοπικών κινημάτων, δραστήριους και ενεργούς πολίτες, ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν μια ενωτική πρωτοβουλία και να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια.
Η ανταπόκριση ήταν πολλή θετική, έγινε ένας γόνιμος διάλογος, ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και φάνηκε ότι αυτή η πρωτοβουλία βρίσκει γόνιμο έδαφος.

Η παράταξή μας θα συνεχίσει με πιο έντονους ρυθμούς αυτήν την διαδικασία, απλώνοντας την συζήτηση σε όλους τους πολίτες του Βύρωνα που έχουν τις ίδιες σκέψεις με εμάς, σεβόμενη τις πολιτικές τοποθετήσεις τους, με τελικό σκοπό την συγκρότηση μιας μεγάλης Δημοτικής συμπαράταξης που θα διεκδικήσει να κερδίσει τις Δημοτικές εκλογές και να φέρει την αλλαγή στο Δήμο. 

Καλούμε και μέσα από την ιστοσελίδα μας, κάθε Βυρωνιώτη που θέλει να συστρατευθεί σε αυτό τον αγώνα να έρθει σε επαφή μαζί μας, να καταθέσει την γνώμη του και τις προτάσεις του. Ήρθε η ώρα, όλοι μαζί να αλλάξουμε την πορεία της ιστορικής για τους δημοκρατικούς αγώνες της συνοικίας μας.


Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 24/10/2013


Δεν υπάρχουν σχόλια: