Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Πολίτες του Βύρωνα: Ο μνημονιακός Δήμαρχος του Βύρωνα στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση στη Νυρεμβέργη - Δελτίο Τύπου

Στη πόλη της Νυρεμβέργης βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο μνημονικός δεξιός δήμαρχος της πόλης μας κ. Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από το παιδί του μνημονίου αντιδήμαρχο πόλης κ. Ταραζώνα. Οι δυο δημοτικοί παράγοντες έσπευσαν να παρευρεθούν στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση Δημάρχων που πραγματοποιείται 22 και 23 Οκτωβρίου 2013. Ταξίδευσαν τόσο μακριά για να δώσουν τα «διαπιστευτήρια» στην πολιτική της κ. Μέρκελ. Μαζί με δεκάδες άλλους δημάρχους, περιφερειάρχες και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι δυο αυτοδιοικιτικοί άνδρες που στηρίζουν τις μνημονικές πολιτικές και τις επιβάλουν στο Δήμο Βύρωνα, που στηρίζουν τη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης, την τρόικα και το Δ.Ν.Τ, έσπευσαν να χειροκροτήσουν αυτούς που σχεδιάζουν, τις βάρβαρες πολιτικές, που διαλύουν το λαό και τη χώρα, που προωθούν την διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να σφίξουν το χέρι του εντεταλμένου της Γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ και των συνεργατών του.
Το θέμα της "4ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης" των Δημάρχων έχει ως ψευδεπίγραφο τίτλο ο «Δήμος του μέλλοντος» και θα δοθούν μαθήματα και οδηγίες για το πώς οι δήμοι θα επιβάλλουν τοπική φορολογία στους πολίτες, το πώς θα ιδιωτικοποιηθούν δημοτικές υπηρεσίες, πως θα απαλλαγούν από υπηρεσίες δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα, με ποια διαδικασία θα δώσουν τα απορρίμματα σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πως ενδεχομένως θα γίνουν οικονομικές ζώνες γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα κ.λ.π.
Ο κ. Χαρδαλιάς στην προσπάθεια του να παρουσιαστεί στο βυρωνιώτικο λαό ως δήθεν ανεξάρτητος αλλά πάντα πρόθυμος να στηρίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, θέλει να πάρει μαθήματα αυτή την φορά από το Φούχτελ και τους ομολογάλακτους του, για να συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική του στην πόλη. Με την συμμετοχή τους θέλουν να στηρίξουν την συγκυβέρνηση και τον υπουργό κ. Μιχελάκη που του παρέχει πλήρη στήριξη στην αντιλαϊκή πολιτική τους. Θέλουν εκτός των άλλων να ενισχύσουν την εικόνα της συγκυβέρνησης στο εξωτερικό. Εξάλλου οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και αλληλοστηρίζονται.
Οι πολίτες του Βύρωνα που ζουν και βιώνουν το παρόν των μνημονιακών πολιτικών, την υποβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου, την κακοδιοίκηση, τις σπατάλες και τη καθεστωτική πολιτική Χαρδαλιά, τίποτα το θετικό δεν έχουν να περιμένουν από αυτό το ταξίδι και τις συναντήσεις με τους Γερμανούς πολιτικούς και δημάρχους.
Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στην πόλη περνά μέσα από την απαλλαγή του Δήμου από το καθεστώς Χαρδαλιά και των μνημονικών αντιλαϊκών πολιτικών.

Πηγή: Πολίτες του Βύρωνα
Ημερομηνία: 24/10/2103

Δεν υπάρχουν σχόλια: