Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα": Σχόλια για την ιστοσελίδα του δήμου Βύρωνα.


Ενημερωθήκαμε από σχετικό δημοσίευμα βυρωνιώτικης ιστοσελίδας ότι στο έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που έγινε στο «ΚΑΡΑΒΕΛ», εξέφρασαν ανοιχτά την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε παραίτηση οι δήμαρχοι Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς (!!!), Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Ηγουμενίτσας Γεώργιος Κάτσινος και Πάτρας Γιάννης Δημαράς. 


Εντύπωση, τουλάχιστον, μας προκαλεί  το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα του δήμου όχι μόνο δεν φιλοξενείται η είδηση αυτή αλλά ούτε δεν φιλοξενούνται ειδήσεις  από τον αγώνα που διεξάγουν οι εργαζόμενοι των δήμων, αλλά και οι ίδιοι οι δήμοι και οι δήμαρχοι ενάντια στις απολύσεις, όπως η απόφαση για το 3ήμερο κλείσιμο των δήμων.


Έχουμε και άλλες φορές αναφερθεί  στην ανάγκη η ιστοσελίδα του δήμου να ζωντανέψει φιλοξενώντας και ειδήσεις από την πόλη μας και να μην είναι μόνο διαφήμιση του φεστιβάλ και των «προεκλογικών» δραστηριοτήτων της δημοτικής αρχής.


Σε αυτή την ταραγμένη περίοδο όπου η "Σαμαροβενιζελική" Κυβέρνηση προσπαθεί να χρησιμοποιήσει μέσω των  διαπλεκόμενων τηλεοπτικών και δικτυακών μέσων ενημέρωσης τον "κοινωνικό αυτοματισμό", διασύροντας τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ιστοσελίδα του Δ. Βύρωνα θα μπορούσε να αντικρούσει και να ενημερώσει με αντικειμενικό τρόπο τον βυρωνιώτικο λαό για τις συνέπειες που θα υπάρξουν με την επιβολή των σχεδίων της κυβέρνησης και του νέου «αυτοδημιούργητου» υπουργού Διοικητικής "Απορρύθμισης" κ. Μητσοτάκη.  


Η «Στάση Βύρωνα» θα επιμείνει και θα ζητάει να ανοίξει η ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα σε θέματα και απόψεις, ανεξάρτητα αν βολεύουν ή όχι την δημοτική αρχή.
 Πηγή:  Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"
Ημερομηνία: 15/07/2013


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: