Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ": ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ - ΚΑΛΕΣΜΑΜε απόφαση της ΚΕΔΕ που λήφθηκε την Παρασκευή 12/7/13 στη συνέλευση των δημάρχων που έγινε στο “ΚΑΡΑΒΕΛ”, για να μην ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο που απολύει 2500 εργαζόμενους στη δημοτική αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες μέσω της διαθεσιμότητας και προετοιμάζει απολύσεις στις σχολικές καθαρίστριες κλπ. 
Ταυτόχρονα 60 δήμαρχοι έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της ΚΕΔΕ.

Πολλές είναι οι διαφορετικές θέσεις και εκτιμήσεις της παράταξης μας για την μέχρι σήμερα τακτική της ΚΕΔΕ και της πλειοψηφίας των δημάρχων και ειδικότερα για το γεγονός ότι δεν έβαλαν έγκαιρα τις κόκκινες γραμμές, απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει την αυτοδιοίκηση σε οικονομικό μαρασμό και στραγγαλισμό μέσω της μείωσης των οικονομικών επιχορηγήσεων και του στραγγαλισμού από τον έλεγχο του παρατηρητήριου.

Αυτήν την δύσκολη όμως ώρα, αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές μας και στηρίζουμε αυτήν την απόφαση, συμμετέχοντας  δραστήρια στον αγώνα να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της  “Δημοτικής Πρωτοβουλίας ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ” και όλους τους πολίτες του Βύρωνα, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από τα συνδικάτα και τους Δήμους και να απαιτήσουν την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου. 

Πιο συγκεκριμένα παίρνουμε μέρος:

1. Στην περικύκλωση της Βουλής και συναυλία σήμερα Δευτέρα 15/7 στις 8μμ στο Σύνταγμα  

2. Στην πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση που οργανώνεται από την ΑΔΕΔΥ και την ΓΣΕΕ  αύριο Τρίτη 16/7 στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα. Προσυγκέντρωση στις 10.30 στο Μουσείο.

3. Στην ολονύκτια περικύκλωση της Βουλής και συγκέντρωση στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τρίτης στις 8μμ.

Συνεχίζουμε και με άλλες πρωτοβουλίες  και συγκεντρώσεις Τρίτη 16/07 απόγευμα και Τετάρτη 17/07 που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο. 

                 ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
                                           
                   Ή   ΕΜΕΙΣ    Ή   ΑΥΤΟΙ                  


Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"
Ημερομηνία: 15/07/2013                                                                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: