Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Δ. Βύρωνα: Σε πανικό οι υπάλληλοι του ΟΠΑΔΒ μετά από δημοσίευμα που αναφέρει κατάργηση ΝΠΔΔ του δήμου μας

Σάλος δημιουργήθηκε την Τετάρτη 15/05/2013 στον ΟΠΑΔΒ. Αφορμή δημοσίευμα στο aftodioikisi.gr με τίτλο: Αττική:Στο στόχαστρο 86 Νομικά Πρόσωπα των δήμων. (το link με το άρθρο και τον σχετικό πίνακα).
 
Στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει πίνακας με 86 ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ όπου σύμφωνα με τον αρθρογράφο, είναι στο στόχαστρο της τρικομματικής κυβέρνησης προς κατάργηση. Στον πίνακα αυτό, αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα τρία νομικά πρόσωπα του Δήμου Βύρωνα: Παιδικοί Σταθμοί, ΟΠΑ και Ισιδώρα Ντάνκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος κ. Ν. Χαρδαλιάς καθησύχασε τους υπαλλήλους του ΟΠΑ αλλά το πρόβλημα παραμένει, αφού η τρικομματική κυβέρνηση σχεδιάζει με το "σ/ν Μανιτάκη" την κατάργηση και συγχώνευση οργανισμών των ΟΤΑ, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που απορρέουν από το μνημόνιο που ψηφίστηκε πρόσφατα. 

Η "Στάση Βύρωνα" παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον δήμο μας και καλεί τον Δήμαρχο, τις Δημοτικές παρατάξεις, το Δημοτικό Συμβούλιο, να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ενάντια στα πιθανά σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης και στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκη έτσι ώστε να αποσυρθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που καταργεί υπηρεσίες δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα και οδηγεί στην πόρτα της εξόδου δημόσιους υπαλλήλους.
 Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"
Ημερομηνία: 20/05/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: