Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Δήμος Βύρωνα: Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Πλατειών του Δήμου μας
Στις 17/05/2013 ο δήμος ανακοίνωσε δημόσια το νέο σχέδιο "Κανονισμού Διαχείρισης και Χρήσης των Κοινόχρηστων Χώρων και Πλατειών" για διαβούλευση. Καταληκτική ημερομηνία για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η "κατάληψη" των πεζοδρομίων και των πλατειών από τα τραπεζάκια είναι η 20η Μαΐου 2013. 
Η ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα: 

Στο πλαίσιο επικαιροποίησης του παλαιού Κανονισμού Διαχείρισης και Χρήσης των Κοινόχρηστων Χώρων και Πλατειών Δήμου Βύρωνα, οι υπηρεσίες προετοίμασαν και έθεσαν προς ενημέρωση, διαβούλευση και συζήτηση το σχέδιο του νέου κανονισμού.
Το εν λόγω σχέδιο έχει τεθεί ήδη σε γνώση των δημοτικών παρατάξεων και του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, καθώς και των επιχειρηματιών που εμπλέκονται σε θέματα κατάληψης με τραπεζοκαθίσματα των χώρων αυτών.
Με δεδομένα τα παραπάνω και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, το σχέδιο αυτό τίθεται από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαΐου σε δημόσια διαβούλευση, έτσι ώστε να μπορέσουν και οι δημότες και κάτοικοι της πόλης να καταθέσουν επιμέρους απόψεις και παρατηρήσεις στο info@dimosbyrona.gr.

ΥΓ: Το θέμα για την επικαιροποίηση του παλιού κανονισμού θα συζητηθεί στο Δημ. Συμβούλιο την Δευτέρα 27/05/2013.

Παρακάτω το σχετικό κείμενο:

Σχέδιο Κανονισμού Διαχείρισης και Χρήσης των ΚοινόχρηστωνΧώρων και Πλατειών Δήμου Βύρωνα 2013Πηγή: Δήμος Βύρωνα
Ημερομηνία: 17/05/2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: