Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ: ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2013Από το έτσι και αλλιώς, πολύ φτωχό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2013 και τη σχετική συζήτηση που έγινε ξεχωρίζουμε τις παρακάτω αναφορές, που καταθέσαμε: 

  • Καθυστερεί η αποπεράτωση του Γυμναστηρίου Καρέα ενώ και στο Γυμνάσιο που παραδόθηκε τα φωτοβολταϊκά πάνελ δεν έχουν ακόμη συνδεθεί ,η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ δεν έχει γίνει,με αποτέλεσμα η θέρμανση να είναι ελλιπής. 
  • Με το έργο “βιοκλιματικές παρεμβάσεις” επιχειρείται παρέμβαση στο Παλαιό Δημαρχείο -8ο Δημοτικό Σχολείο και πεζοδρόμια και οδόστρωμα στη Χρ. Σμύρνης. Και καλά το Παλαιό Δημαρχείο και το σχολείο,αλλά πριν την Χρ. Σμύρνης προτεραιότητα έχουν κατά τη γνώμη μας η οδός Καισαρείας που είναι σε κακό χάλι και κινδυνεύει να καταρρεύσει και η οδός Φορμίωνος με τη διπλή κυκλοφορία και τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια. 
  • Παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου η απαλλοτρίωση του οικοπέδου στο τέρμα της Νεράιδας κινδυνεύει να μην γίνει, καθώς χρήματα δεν διατίθενται, όπως και το υπόγειο πάρκινγκ στην οδό Βουτζά, έργα τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή. Εγκαταλείφθηκε και η παιδική χαρά στην Ιγν. Άρτης στην Νεράιδα. Δύο χρόνια τώρα το έργο έχει σταματήσει, ο εργολάβος έχει εξαφανισθεί, και τα όργανα της παιδικής χαράς που είναι χρήματα του Βυρωνιώτικου λαού σαπίζουν. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά άραγε; Και να σκεφθεί κανείς ότι το έργο ξεκίνησε προεκλογικά και αφού πήρανε την ψήφο των κατοίκων μετά το εγκατέλειψαν.
Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"


Δεν υπάρχουν σχόλια: