Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κρίμα που δεν υπάρχουν πρακτικά του Δημοτικού Συμβούλιου!Τετάρτη 19/9 στο 19ο θέμα (!) η Α΄ τροποποίηση τεχνικού προγράμματος γιά το 2012!
Οι προτάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας αφορούν εργασίες στο παλιό Δημαρχείο,στο 8ο Δημοτικό και μία ανακατασκευή της Χρυσοστόμου Σμύρνης από το ύψος της Κύπρου μέχρι τέλους.
Υπενθυμίζουμε ότι η Χρ.Σμύρνης τελείωσε προεκλογικά στην τελευταία θητεία του κ.Ρογκάκου το 2002 και είναι σαε σχετικά καλη κατάσταση.Οι παρεμβάσεις των συμβούλων της Στάσης Βύρωνα  προκάλεσαν  ζωηρή συζήτηση στο σώμα.
Η κ.Βασιλοπούλου έθεσε το μεγάλο πρόβλημα της Φορμίωνος με τα καθημερινά ατυχήματα,την συνεχή διέλευση παιδιών από και προς τα σχολεία,την έλλειψη πεζοδρομίων σε απόλυτη προτεραιότητα σε σχέση με την πρόταση της Τεχνικής και το γεγονός οτι ο δρόμος και τα πεζοδρόμια της Χρυσ.Σμύρνης δεν έχουν φθαρεί.
Ο κ.Κατωπόδης επισήμανε ότι σε άλλους δήμους οι ανακατασκευές δημιούργησαν πολλά σκάνδαλα  και έθεσε το πρόβλημα της οδού Καισαρείας με την υποχώρηση του δρόμου και την επικινδυνότητά του.Οι απαντήσεις που δόθηκαν καθώς και οι αναφορές σε παλιότερες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής προκαλούν πολλά ερωτηματικά.
Βέβαια εν μέσω κρίσης και αποδυνάμωσης των ΟΤΑ κάθε συζήτηση φαντάζει ουτοπική.Πάραυτα οφείλουμε σαν δημοτική πρωτοβουλία να θέτουμε τα προβλήματα και να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο γιά την ποιότητα ζωής της πόλης όπως επίσης να ελέγχουμε τις επιλογές  και τις μεθοδεύσεις της Δ.Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: