Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΣΤΑ 1Ο ΚΑΙ 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΒΥΡΩΝΑ
Μέλη της ¨Δημοτικής Πρωτοβουλίας ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ¨ μαζί με τους δημοτικούς μας συμβούλους Άκη Κατωπόδη και Ελένη Βασιλοπούλου παραδόσαμε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 60 χαρταετούς στα παιδιά της ΣΤ΄τάξης του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Βύρωνα, μία προσφορά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.
Η παράδοση έγινε στα παιδιά κατά την διάρκεια της αποκριάτικης γιορτής που έγινε στο σχολείο.Γίναμε μάρτυρες της μεγάλης χαράς που πήραν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί για το δώρο που τους κάναμε.
Τους χαρταετούς κατασκεύασαν μέλη της Παράταξης που εργάζονται καιρό τώρα.Για την ιδέα αλλά και την βοήθεια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον φίλο και συνεργάτη μας σε θέματα κοινωνικών δράσεων Νικήτα Γεωργά, κοινωνικό λειτουργό και εργαζόμενο στο ΚΑΠΗ Αγ.Τριάδας αλλά και όσους μας χάρισαν τα ξύλα και τα άλλα υλικά.
Η πρωτοβουλία μας είχε ως στόχο να συνδυάσει την δημιουργική απασχόληση των παιδιών πάνω σε θέματα λαϊκής παράδοσης, πολλά δε παιδιά παρακολούθησαν και τελικά κατασκεύασαν τα ίδια το δικό τους χαρταετό.
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες κοινωνικές δράσεις καθώς και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Στο μεταξύ, να ευχηθούμε στα παιδιά , τους δασκάλους και τους γονείς τους, ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: