Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η Στάση Βύρωνα έκοψε την πίτα της
Με μεγάλη επιτυχία από την άποψη προσέλευσης φίλων της παράταξης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Στάση Βύρωνα για το 2012.
Φέτος η Στάση πρωτοτύπησε και διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση στο χώρο της Λαμπηδόνας, στο άλσος της Αγίας Τριάδας, με σκοπό να αναδείξει και το χώρο, αλλά και τη σημασία λειτουργίας του σαν ένα πολλαπλό στέκι δραστηριοτήτων για τη νεολαία και τους κατοίκους του Βύρωνα, έτσι όπως το υλοποιούν τα παιδιά από το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο και της μη ιδιωτικοποίησής του.
Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Στάση Βύρωνα Δημήτρης Κόκαλης, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και μετά πήρε το λόγο ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Στάση Άκης Κατωπόδης, ο οποίος στάθηκε περισσότερο στους στόχους της για το νέο έτος, οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με την ανάπτυξη δικτύου αλληλεγγύης με πρακτικούς τρόπους για τους ανθρώπους εκείνους που δεινοπαθούν από την κρίση.
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας , η εκδήλωση συνεχίστηκε με μεζεδοκρασοκατάνυξη, δημιουργία και προσφορά των κυριών της παράταξης.
Να σημειώσουμε ότι στα κομμάτια της πίτας υπήρχαν τρία φλουριά, και οι τυχεροί κέρδισαν από ένα βιβλίο , προσφορά του Καισαριανιώτη αντιστασιακού και συγγραφέα Θανάση Κορακάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: