Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Aποφάσεις της γραμματείας της Στάση Βύρωνα


Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 10/01/12 η Γραμματεία της Δημοτικής Πρωτοβούλιας ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ και μετά από γόνιμη ανταλαγή απόψεων προγραμμάτισε τις δράσες της παράταξης για το επόμενο διάστημα.

1.
Να γίνει ανακοίνωση της παράταξης για το θέμα του πικ-νικ στην οποία να προβληθούν οι θέσεις της παράταξης για το θέμα αυτό καθώς και για την στάθμευση στον χώρο που επηρεάζει όσους επισκέπτονται το Νεκροταφείο

2.
Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16/01/12 και ώρα 8:30μμ συνάντηση της Γραμματείας της παράταξης με τους εκπροσώπους μας στα Νομικά Πρόσωπα και τις επιτροπές του Δήμου, όπως να συζητηθούν οι κατευθύνσεις μας για το Δήμο καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την λειτουργία των νομικών προσώπων και των επιτροπών του Δήμου.

3. Να γίνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξης την Δευτέρα 23/01/12 και ώρα 7μμ στο χώρο της Λαμπηδόνας.

4. Να πάρει μέρος στο συνέδριο της ΚΕΔΕ μέσω του επικεφαλής μας Άκη Κατωπόδη, που θα πραγματοποηθεί στην Κομοτηνή στις 27-28 Γενάρη 2012 όπου και θα προβληθεί η αναγκαιότητα αγωνιστικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση.

5.
Να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-συζήτηση στα γραφεία της παράταξης για το θέμα της αποκομιδής των αποριμμάτων την Δευτέρα 30/01/12 και ώρα 7μμ.

6.
Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν και άλλα θέματα τα οποία αποφασίστηκε να συζητηθούν δράσεις και πρωτοβουλίες της παράταξης για τον επόμενο μηνα όπως Κοινωνική Αλληλεγγύη- Συνεργασίες- Εφημερίδα- Δημοτική Επιχείρηση κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: