Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός της Στάση Βύρωνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της Στάση Βύρωνα ( ο δεύτερος μάλιστα μέσα στο 2011 ) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο κέντρο "Μυστικό".
Η προσέλευση του κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του και γέμισε την αίθουσα, έδειξε ότι μας δείχνει εμπιστοσύνη και εκτιμά τη δράση μας , δίνοντας δύναμη στην προσπάθειά μας και παραπάνω ευθύνη.
Παράλληλα, όπως τόνισε ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Στάσης Άκης Κατωπόδης καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, στον καιρό της κρίσης, ανέδειξαν την ανάγκη της συνεύρεσης και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων.
Και η συνεστίαση της Στάση ήταν μια τέτοια ευκαιρία !!!
Ανάμεσά τους, ξεχωρίσαμε την παρουσία των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Ελένης Βασιλοπούλου, Σταύρου Τζιωρτζιώτη και Μάρως Αδαμοπούλου, του Συμπαραστάτη του Δημότη Δημήτρη Σάρολα, του προέδρου του "Συνδέσμου Μπάυρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό " Πάνου Τριγάζη, των πρώην δημοτικών συμβούλων Βύρωνα Γιώργου Κολιόπουλου, Πάτροκλου Πανώρια, Αποστόλη Κοκόλια, Μιχάλη Καραγιάννη, των δημοτικών συμβούλων Υμηττού Μπάμπη Αλεξάτου και Ηλιούπολης Χρήστου Κοκοτίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: