Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ;


Ανάστατοι οι 300 και πάνω αθλούμενοι στο 1ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα, που μεταστεγάζεται στο κλειστό Γυμναστήριο,και περικόπτεται το απογευματινό ωράριο του.

Αιφνίδια χθες ανακοινώθηκε στους αθλούμενους, ότι από σήμερα δεν θα γυμνάζονται μέχρι να γίνει η μεταφορά του, ενέργεια που στηλιτεύτηκε από όλους τους δημότες που παίρνουν μέρος στα προγράμματα γυμναστικής του Κέντρου.

Με υπόμνημα που συνέταξαν και το μάζεμα 100 υπογραφών μέσα σε μία μέρα, διαμαρτύρονται στο Δήμαρχο Βύρωνα και εκφράζουν την αντίθεση τους τόσο στη μετεστέγαση του κέντρου, που σχεδιάζεται να γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο, όσο και στην περικοπή του ωραρίου του προσωπικού του

Στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στα γραφεία του Νομικού προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού συζήτησαν με υπηρεσιακό παράγοντα του Νομικού προσώπου (απόντων των μελών του ΔΣ) , του εξήγησαν ότι οι περισότεροι που είναι ηλικωμένοι και παρακολουθούν προγράμματα ΑΜΕΑ, ηλικιωμένων, αποκατάστασης κλπ, δεν μπορούν να πηγαίνουν τόσο μακρυά στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ¨ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ¨ δημοτικός σύμβουλος κ। Άκης Κατωπόδης ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το πρόβλημα, εξέφρασε τη συμπαράσταση του, προτείνοντας την παράταση λειτουργίας για ένα μήνα του αθλητικού κέντρου, προκειμένου να θέσει το πρόβλημα στο δήμαρχο και να πιέσει στην εξεύρεση λύσης που να εξυπηρετεί τους δημότες.

Η πρόταση του επικεφαλής μας Άκη Κατωπόδη έγινε δεκτή από την πρόεδρο του Νομικού προσώπου και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν εν μέρει ικανοποιημένοι που θα γυμνασθούν σήμερα και τις επόμενες μέρες και είναι σε επιφυλακή ώστε να διεκδικήσουν και να πετύχουν την ικανοποίηση του αιτήματος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: