Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Υπόμνημα της Στάση Βύρωνα για το τρίγωνο Κύπρου και ΠύρρουΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς τον Αντιδήμαρχο πρασίνου του Δ.Βύρωνα κ.Μπαντή Μιλτιάδη

Κε Αντιδήμαρχε

Η Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ανέλαβε την πρωτοβουλία να καθαρίσει και να περιποιηθεί το πάρκο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πύρρου(κλάδεμα,μάζεμα σκουπιδιών,βάψιμο κλπ) .Στην δραστηριότητα αυτή συμμετείχαν πολλά μέλη της παράταξης μας με επικεφαλής τους δημοτικούς μας συμβούλους Άκη Κατωπόδη και Ελένη Βασιλοπούλου καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

(σημείωση : δείτε σχετικά εδώ)

Από την δραστηριότητα μας αυτή διαπιστώσαμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο εκτός από τα παραπάνω δεν λειτουργεί η βάνα του νερού με αποτέλεσμα να μην ποτίζονται τα δένδρα και είναι σπασμένα τα εξωτερικά κάγκελα.

Με βάση τα παραπάνω και με προτροπή και των κατοίκων σας καλούμε να πάρετε πρωτοβουλία ώστε να λειτουργήσει το πάρκο και να αποδοθεί στους κατοίκους ,σαν μία ανάσα πράσινου σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως είναι το Κέντρο του Βύρωνα.

Προτείνουμε:Να καθαρίζεται συχνά το πάρκο,να κλαδεύονται τα δένδρα,να επιδιορθωθεί η βάνα του νερού για πότισμα,να μπεί φωτισμός,να τοποθετηθούν 2 παγκάκια,να επισκευασθεί η περίφραξη και τοποθετηθούν 2 καλαθάκια αποριμμάτων

Παρακαλούμε δε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας.

Βύρωνας 6 Ιουνίου 2011

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Άκης Κατωπόδης

Ελένη Βασιλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: