Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Παρών σε κάθε γειτονιά...


Επειδή πλησιάζουν και πάλι εκλογές οι γνωστοί μας ξεχασμένοι φίλοι άρχισαν να μας θυμούνται εσχάτως... Έβγαλαν απο τη ναφθαλίνη το αγαπημένο τους φιλολαϊκό και ανθρώπινο προεκλογικό τους κουστουμάκι και ξεκίνησαν τις βόλτες στις γειτονιές που οι ίδιοι εδώ και χρόνια συστηματικά ρημάζουν!


Σταματούν να σου σφίξουν το χέρι φορώντας το πιο υποκριτικό τους χαμόγελο, εκείνοι που μεχρι χθές απαξίωναν την κοινωνία, αρνούμενοι να ακούσουν την αγωνιώδη φωνή της.


Εκείνοι που έφεραν τον επιχειρηματία ιδιώτη στην πόρτα του σπιτιού σου....


Με στόμφο προέταξαν την ανάγκη καλλιτεχνικής έκφρασης στην πόλη μας και οργάνωσαν φεστιβάλ με εισιτήριο το λιγότερο όσο ένα μεροκάματο. Δεν τους νοιάζει... τους νοιάζει μόνο που βγήκαν φωτογραφία αγκαλιασμένοι με γνωστούς μαϊντανούς της showbiz!


Στήριξαν τον μαζικό και λαϊκό αθλητισμό της πόλης μας με το να δημιουργήσουν αθλητικές εγκαταστάσεις που φυσικά πρέπει να πληρώσεις για να χρησιμοποιήσεις, ενώ σε άλλες "ελεύθερες" ύψωσαν 7 μέτρα συρματόπλεγμα ώστε να αποκτήσει ουσία και κύρος η ύπαρξη του φύλακα- βολεμένου κομματόσκυλου...


Ζητήματα όπως η καθαριότητα, τα πεζοδρόμια και η απρόσκοπτη διέλευση ΑΜΕΑ και όσων έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, διεκπεραιώθηκαν στο έπακρο, χάρις στα έσοδα του δήμου απο την υπέρογκη και παράνομη φορολογιά μέσω των δημοτικών τελών.


Το πρόβλημα της στάθμευσης στην πολύπαθη γειτονιά μας λύθηκε δια παντός με την κατασκευή "δημοτικών" χώρων στάθμευσης τους οποίους δεν χρησιμοποιεί κανείς, καθώς το αντίτιμο ειναι και πάλι επιβεβλημένο!


Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν δρόμο;

Και μάλιστα ξέρετε ποιόν...;

Αυτόν που ασφαλτοστρώνουν αυτήν την ώρα, ένα μήνα πριν τις εκλογές, έξω απο την πόρτα σας!

από το blog ΕΡΩΔΙΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που εκτιμούσα σε σας μέχρι τώρα, ήταν οτι δεν ήσασταν λαϊκιστές, σαν τον Κόνσουλα. Ελπίζω να μην αλλάξατε πριν από τις εκλογές, όπως με κάνει να φοβάμαι αυτό του Ερωδιού που αναδημοσιεύσατε, γιατί θα αλλάξω κι εγώ γνώμη.

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Καλό θα είναι να έχεις το θάρρος της γνώμης σου ΕΠΩΝΥΜΑ.
Αν είναι δε λαϊκισμός να αναδημοσιεύουμε γνώμες συνδημοτών μας για το "έργο" του Χαρδαλιά, για τις οποίες έχει ο γράφων την ευθύνη, τότε έχουμε χάσει το μέτρο...

Ανώνυμος είπε...

Είναι συνήθης η πρακτική του χρεωκοπημένου μας πολιτικού συστήματος να παρουσιάζει ως λαϊκισμό κάθε άποψη που καταδικάζει τα αδιέξοδα που το ίδιο δημιούργησε. Ίσως οι μαύρες μέρες που ζούμε σε μια προβληματική πόλη να αποτελούν κι αυτες λαϊκισμό,ε φίλε Ανώνυμε? Σπύρος Θεοδώρου, κάτοικος Ανάληψης απο το 1971.

Ανώνυμος είπε...

Το να ζητάτε σύντροφοι ονόματα από τους σχολιαστές μου θυμίζει άλλες εποχές και "φακελωματάκι" που το πληρώσαμε κάποτε. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι το δημοσίευμα του Ερωδιού το αναρτάτε προφανώς γιατί το υιοθετείτε. Και λυπάμαι αλλά πράγματι είναι λαϊκιστικό. Προφανώς και έχει κάνει λάθη ο Χαρδαλιάς. Αλλά η λογική του να πάρει δρόμο για να έλθει ο Κόνσουλας μου θυμίζει κάτι εξυπνακίστικα σχολιάκια αυτού που πήρε τη Στάση Βύρωνα από το 15% και την κατέβασε το 6%. Κρίμα!

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Δεν αξίζει τον κόπο να απαντάμε σε τέτοιου είδους σχόλια...
Τα κίνητρα του ανώνυμου δήθεν "συντρόφου" είναι προφανέστατα!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορία ψάλτου βηξ αγαπητοί μου της Στάσης Βύρωνα. Και μιας και λάβατε τον ..κόπο να μου απαντήσετε απλά σας λέω ότι δίκες "κινήτρων" κάνουν δικτατορικά καθεστώτα, και όχι ανοιχτές δημοκρατικές παρατάξεις. Λυπάμαι που σας ενοχλησε η κριτική μου στον κ. Σταθόπουλο!

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Αγαπητέ "ανώνυμε", είναι πασιφανές ότι δεν έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, μιας και ακόμα δεν έχεις μάθει ότι από τον Ιούνιο του 2010 επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο Άκης Κατωπόδης.
Ο Κώστας Σταθόπουλος μας τίμησε και μας εκπροσώπησε επάξια όλα αυτά τα χρόνια και σαν επικεφαλής και σαν δημοτικός σύμβουλος, και εξακολουθεί να μας τιμά με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας σαν τποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Τα κίνητρά σου λοιπόν είναι πασιφανή, και όσο εξακολουθείς, τόσο ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!...

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι "μέλος" της Στάσης Βύρωνα. Αυτό δεν με εμποδίζει να ανήκω στην αριστερά. Η κριτική μου δε στον Σταθόπουλο δεν έγινε επειδή είναι σήμερα επικεφαλής της Στάσης Βύρωνα, αλλά λόγω των"θέσεων" που εκφράζει με τον τρόπο που τις εκφράζει. Το γεγονός δε ότι πήρε τη Στάση Βύρωνα από το 15% και την κατέβασε στο 6% είναι αντικειμενικό. Λυπάμαι αλλά εσείς εκτίθεσθε με τον τρόπο που αντιδράτε σε μια διαφορετική άποψη, αναζητώντας "κίνητρα" σκοτεινά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τέτοιες αντιλήψεις τις έχει πληρώσει η Αριστερά από την εποχή του Πλουμπίδη (ελπίζω να ξέρετε ποιός είναι αυτός). Εγώ πάντως τον συμπαθή Κατωπόδη τον γνωρίζω...Καλό σας βράδυ

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του , όπου κι αν ανήκει.
Θα περιμέναμε να τα πούμε από κοντά στα γραφεία μας, ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχαρίστως. Αν και το θέμα δεν είναι το επώνυμο αλλά οι πράξεις και οι θέσεις.