Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Τι είδαμε και τι δεν είδαμε‏

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Είδαμε το Δήμαρχο στη γειτονιά μας!

Αν και δεν διαπιστώσαμε κανένα από τη σωρεία των έργων του απολογισμού του!


· Αυτό δεν είναι ψηφοδέλτιο,είναι κλινική! Μπράβο στο Δήμαρχο. Εκτιμά την αποδοχή και αγάπη του λαού στους γιατρούς του ( ιδιαίτερα του ΙΚΑ) και τους εντάσσει σε " πάνω από πολιτικές πεποιθήσεις και προτιμήσεις" στο ψηφοδέλτιό του. Σίγουροι ψήφοι για την "τελευταία" τετραετία του κου. Χαρδαλιά. Είμαστε λοιπόν σε καλά χέρια, στα χέρια των "νοσούντων" συμπολιτών μας και των επιλογών τους. Περαστικά μας.

· Αφού ο κ. Χαρδαλιάς είναι μακριά από κομματικούς μηχανισμούς, μπορείτε να μου πείτε ποιον υποστηρίζει για υποψήφιο δήμαρχο η Ν.Δ στο Βύρωνα; Πού είναι η μεγάλη παράταξη κρυμμένη στο Δήμο μας; Όποιος τη βρει, θα αμειφθεί.

· Τι σημαίνει "ψηφίστε με για την τελευταία τετραετία μου"; Αν βρείτε έναν ακόμα υποψήφιο Δήμαρχο σε όλη την Ελλάδα με αυτό το σύνθημα θέλω να μου το πείτε. Είναι αυτός τρόπος για προσέλκυση ψηφοφόρων; Γιατί τελευταία; Μετά τι θα κάνετε,αγαπητέ; Εμείς τι θα κάνουμε χωρίς εσάς τώρα που σας συνηθίσαμε;

· Πανελλήνια πρώτη Χαρδαλιά παρουσίαση ψηφοδέλτιου 2 μήνες πριν τις εκλογές. Παραμένει μαγικά " Παράσταση για ένα ρόλο" . Αγαπητοί υποψήφιοι σύμβουλοι αυτό το δακτυλάκι που έκανε "Σσσσ" τόσα χρόνια και δεν επέτρεπε καμία διαφορετική άποψη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ξεχάσατε; Αυτή την ατέλειωτη σιωπή στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων (Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω) ο επικεφαλής σας τη θεωρεί δράση και σας εντάσσει στους ενεργούς πολίτες και εσάς ή οχι;  • Ας επανέλθουμε και σε ένα σοβαρό θέμα επειδή ακριβώς άνοιξαν τα σχολεία. Διαπιστώσαμε ότι το νέο περίπτερο στην είσοδο του Θεάτρου Βράχων επέκτεινε την κατάληψη του πεζοδρομίου παρά την προηγούμενη παρέμβασή μας για την επικινδυνότητα χωροθέτησής του. Περιμένουμε με πολλή αγωνία την απάντηση των υπευθύνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: