Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση του Δικτύου Νέων της Στάση Βύρωνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου η εκδήλωση παρουσίασης των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Στάση Βύρωνα ( ηλικίας 18 - 30 ετών ) από το Δίκτυο Νέων της παράταξης, με την παρουσία 30 νέων.
Η εκδήλωση , που έγινε στα γραφεία της Στάση Βύρωνα, στον Πολυχώρο "Ζωή Ποδήλατο" , ξεκίνησε με την παρουσίασή τους από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο , Άκη Κατωπόδη, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα την ύπαρξη 11 νέων ηλικιακά υποψηφίων συμβούλων με το ψηφοδέλτιό της, υπενθύμησε την ανάδειξη παλιότερα παρόμοιων δημοτικών συμβούλων, ( Ελένη Βασιλοπούλου, Δημήτρης Κόκκαλης, Γιώργος Κολιόπουλος, Λίτσα Μαρκοπούλου κ.ά. ) , οι οποίοι πρόσφεραν πάρα πολλά στο Δήμο με τη φρεσκάδα τους και τις καινοτόμες ιδέες τους, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στα δρώμενα του Δήμου ακόμα και σήμερα, όπως είναι η δημιουργία του Θέατρου Βράχων, το Παιδικό Φεστιβάλ, το Στέκι Νεολαίας αθλητικοί αγώνες κ.λ.π. Με αυτή την έννοια, η Στάση Βύρωνα συνεχίζει αυτή την "παράδοση" και στηρίζει με εμπιστοσύνη, χωρίς πατερναλιστικό τρόπο, τα οράματα της νέας γενιάς στη σημερινή εποχή.
Κατόπιν, ο Παναγιώτης Πάντος, υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, μίλησε για την σημασία της συμμετοχής των νέων στα κοινά και ανέλυσε την έννοια του συμμετοχικού προϋπολογισμού, ο οποίος βρίσκεται και στη προμετωπίδα του προγράμματος και των επιδιώξεων της Στάση Βύρωνα.
Η εκδήλωση έκλεισε με γλέντι των παρευρισκομένων, με σπιτικούς μεζέδες.
Παρουσίαση των νέων υποψηφίων δημοτ. συμβούλων της Στάση Βύρωνα


Ο Παν. Πάντος για τη συμμετοχή των νέων και τον συμμ.προϋπολογισμόΔεν υπάρχουν σχόλια: