Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Ο Κώστας Σταθόπουλος για τα μέτρα του Δήμου Βύρωνα

«Να φιλάς το χέρι που σου επιστρέφει αυτό που σου αφαίρεσε και να κλωτσάς τον ιδιοκτήτη του »

(παλιό λαϊκό γνωμικό από την Περσία)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει θα ψηφίσω υπέρ της κατάργησης των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών που καταβάλουν οι συνδημότες μας στα Νομικά πρόσωπα . Θα ψηφίσω και την κατάργηση των Νομικών προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στον Δήμο .

Γνωρίζω ότι τα κίνητρα του Δημάρχου έχουν βραχυπρόθεσμο στόχο . Στοχεύει στην επανεκλογή του στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και γι’αυτό προσπαθεί να αξιοποιήσει το γενικότερο κλίμα της οικονομικής κρίσης .

Εμείς χρόνια καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κατάσταση με τα τροφεία τις συνδρομές και τα δίδακτρα και ζητάμε την κατάργησή τους . Χρόνια ζητάμε την συγχώνευση των Νομικών Προσώπων .

Ο Δήμαρχος που τώρα αλλάζει την πάγια αρνητική του στάση και υιοθετεί τις απόψεις μας πρέπει να απαντήσει :

- Αν η κατάργηση των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών θα είναι μόνιμη.

- Αν στο Ειδικό ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης θα επιστρέψει η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος:

A. Το ποσό των 96.000 ευρώ (2.000 ευρώ ανά μήνα επί 12 μήνες επί 4 χρόνια) που ωφελήθηκε, λόγω των παράνομων ενεργειών του Δήμου, η επιχείρηση που μισθώνει το υπόγειο γκαράζ του νεκροταφείου.

B. Τα 3.000.000 ευρώ που παράνομα εισέπραξε ο δήμος από τους δημότες μέσω των Δημοτικών τελών .

Ο Δήμαρχος πολιτεύεται με την βασική αρχή των εξουσιαστών . Παραχωρώ το ελάσσον για να περισώσω το μείζον .

Σε κάθε περίπτωση εγώ θα υιοθετήσω παραφρασμένο το παλιό λαϊκό γνωμικό από την Περσία .

«Θα ψηφίσω στο Δημοτικό συμβούλιο την κατάργηση των τροφείων των διδάκτρων και των συνδρομών, τα οποία είναι χρήματα που αφαίρεσε η δημοτική αρχή από τους Δημότες και θα καταψηφίσω στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 τον κύριο Χαρδαλιά» .

18 Μαΐου 2010

Κώστας Σταθόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

5 σχόλια:

paraponiaris είπε...

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ: 9.000.000 και όχι 3.000.000 ευρώ εισέπραξε παράνομα ο Δήμος από τους δημότες μέσω των "ανταποδοτικών" Δημοτικών τελών (3 έτη Χ 3.000.000 ευρώ ετησίως).
...επί της ουσίας δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον κ. Σταθόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι τι δεν ψηφίζεις εσύ Κωστάκη Σταθόπουλε. Το θέμα είναι ότι δεν σε ψηφίζει ο κόσμος του Βύρωνα: πήρες την παράταξη από το 15% του Δημήτρη Σάρολα και την έφτασες στο 6% των προηγούμενων δημοτικών εκλογών: τι περίμενες όμως οταν τα τελευταία χρόνια αντί να δουλεύεις για την παράταξη έχεις μετατραπεί σε παρακολούθημα του Κόνσουλα, του οποίου πλέον μόνο οι συνεργάτες σε σχολιάζουν και σε επιδοκιμάζουν. Μαύρο λοιπόν σε όλους: στους χαρδαλικούς, στους κονσουλικούς καθώς και στους συνοδοιπόρους τους.

taraxopoios είπε...

Εγω θα πω μονο, οτι οταν ο ανωνυμος θα παει να ψηφισει θα δωσει τ' ονομα του και τοτε σαν δειλο υποκειμενο που ειναι θα γλυψει οποιον πιστευει οτι θα του δωσει περισσοτερα.
Ανωνυμα κρετινε μου μπορεις να λες οτι θες, ομως τα λογια των ανωνυμων δεν εχουν καμμια αξια κι ακομη περισσοτερο η ανωνυμια σου δειχνει το βαρος των @@ σου, που ειναι ελαφρυτερα κι απο το αδειο κεφαλι σου.
Καληνυχτα κρετινε

Ανώνυμος είπε...

Κατέθεσα την άποψή μου για τα μέτρα που ανακοίνωσε η Δημοτική αρχή.Μου διέφυγε η διαφημιστική φωτογραφία του Δήμου όπου εμφανίζονται ευτυχείς Αγγλοσάξωνες να τα "επιδοκιμάζουν". Θα προτιμούσα η φωτογραφία του Δήμου να έδειχνε Ελληνές ή και Βυρωνιώτες.
Κώστας Σταθόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο "ταραχοποιό" που υβρίζει κατηγορώντας με ως "ανώνυμο" απλά του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς..και του συνιστώ να περάσει από το ταμείο της ανοησίας που είναι συνηθισμένος να περνάει τακτικά για να εισπράξει το τίμημα..όσο για το Κωστάκη Σταθόπουλο θα προτιμούσα να κάνει προτάσεις για την παράταξη αντί να σχολιάζει τις φωτογραφίες του Χαρδαλιά.