Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

Με την ευκαιρία της ανακίνησης του θέματος του παλαιού διαγωνισμού του πάρκινκ του νεκροταφείου η Δημοτική μας Πρωτοβουλία θέτει για προβληματισμό και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο,στο Δήμαρχο και στους Πολίτες του Βύρωνα τα παρακάτω πολύ σοβαρά θέματα για την πόλη μας:

1) Γιατί δεν προχώρησε μέχρι σήμερα η σύσταση της καινούριας Δημοτικής Επιχείρησης που συστήθηκε στη θέση της παλαιάς? Γιατί το Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης δεν συνεδρίασε από τον Οκτώβρη του 2008?

2) Πως γίνεται η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου να διαχειρίζεται ένα Δημόσιο χώρο ο οποίος δεν της έχει παραχωρηθεί?
Γιατί δεν έχει προχωρήσει η νομιμοποίηση των παράνομων κατασκευών(νεκροταφείο,γραφεία,πάρκιν,γήπεδα κλπ)?
Εν τέλει η ανομία που χτίζεται πάνω σε άλλη ανομία δημιουργεί ατασθαλίες και κύκλο διαφθοράς.

3) Θεωρούμε πολύ μεγάλες τις ευθύνες του Δημάρχου και για τα προηγούμενα που αναφέραμε αλλά και για όσα καταγγέλονται για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα του πάρκινκ.Είναι δε τουλάχιστον άδικη η συμπεριφορά του απέναντι στους υπαλλήλους και συνεργάτες του.Γιατί άραγε σε αυτή τη χώρα τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν ποτέ καμμία ευθύνη?

η Γραμματεία της 'ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ'

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας “Στάση Βύρωνα” γεια σας.
Στο τελευταίο τεύχος (Αρ. 64) της τοπικής εφημερίδας “Δημοτικός Αντίλογος” υπάρχει ολοσέλιδο άρθρο του επικεφαλής Κ. Σταθόπουλου με θέμα το γκαράζ του νεκροταφείου.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το περιεχόμενο του κειμένου, αλλά ας μην μπούμε σε προσωπικές απόψεις. Μου κάνει όμως εντύπωση το γεγονός της μη ανάρτησης του συγκεκριμένου άρθρου στο blog σας, παρότι έχουν παρέλθει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση του στο “Δημοτικό Αντίλογο”. Επειδή δεν θα ήθελα να σας ερμηνεύσω, μπορείτε αν φυσικά θέλετε, να μου δώσετε μια απάντηση γιατί μέχρι τώρα δεν το έχετε αναρτήσει;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία Γιώργος Τζανίνης.

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Έχεις δίκιο, είναι παράλειψή μας, το ανεβάσαμε.