Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Λόγω της αύξησης του αριθμού των μαθητών χρησιμοποιούνται για μάθημα αίθουσες του υπογείου στο σχολικό συγκρότημα της Μυρακτής. Αγανακτισμένοι μαθητές και γονείς διαμαρτυρήθηκαν στούς Διευθυντές οι οποίοι με την βοήθεια της Τεχν.Υπηρεσίας του Δήμου προσπάθησαν να "ρετουσάρουν" λίγο την κατάσταση και να μονώσουν τα σημεία που μέχρι πέρυσι έμπαζε νερά και γινότανε λίμνη το υπόγειο. Το μόνο καλό είναι ότι τώρα το χειμώνα θα ζεσταίνονται περισσότερο από τους τους άλλους συμμαθητές τους, μιας και το καλοριφέρ του συγκροτήματος είναι πολύ κοντά!!!
Η Επιτροπή Παιδείας της "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" πιστεύει ότι στο συγκρότημα αυτό χρειάζονται μεγάλες παρεμβάσεις ώστε να δημιουργηθούν πολλές νέες αίθουσες διδασκαλίας επειδή η πρόβλεψη που γίνεται από πολλούς είναι ότι η αύξηση των μαθητών θα συνεχισθεί.
Η καλύτερη όμως λύση θα ήταν η εξεύρεση νέου χώρου στο χώρο της Φρυγείας και η ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος με ταυτόχρονη ανακατασκευή.΄πως φάνηκε και από την πρόσφατη οικονομική κρίση χρήματα υπάρχουν και πολλά μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: