Σάββατο, 15 Μαρτίου 2008

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

Φίλες και φίλοι συνδημότες
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους όλης της χώρας ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ αντιδρώντας στα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατάθεσε στη Βουλή. Αν τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους, οι υπηρεσίες του Δήμου είναι κλειστές και δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες την ευθύνη έχει αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση, η οποία επιμένει σε μια αντεργατική πολιτική που κατεδαφίζει δικαιώματα και κατακτήσεις χρόνων. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συναινέσουμε στην πολιτική της κυβέρνησης που κατεδαφίζει δικαιώματα, επιβάλλει αύξηση των ορίων ηλικίας, μείωση των συντάξεων και καταργεί τα ταμεία μας. Με τον ΑΓΩΝΑ μας υπερασπιζόμαστε τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Η κοινωνική ασφάλιση δε διασφαλίζεται όταν συνεχίζεται η μαύρη ανασφάλιστη εργασία, η εισφοροδιαφυγή, η κλοπή των αποθεματικών των ταμείων. ΧΡΟΝΙΑ τώρα οι κυβερνήσεις παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις τους αρνούνται να εντάξουν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά τους εργαζόμενους στην καθαριότητα. Η κυβέρνηση μάς απειλεί με επιστράτευση καταργώντας ουσιαστικά το δικαίωμα στη ΑΠΕΡΓΙΑ, επιβάλλοντας με αυτό τον τρόπο την αντεργατική της πολιτική. ΔΕΝ ακούει τη φωνή των εργαζομένων, καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και επιδιώκει να στρέψει τους υπόλοιπους εργαζόμενους ενάντια στον αγώνα μας. Φίλοι και φίλες Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που βιώνετε μαζί με εμάς την αντεργατική πολιτική, που αρκετές φορές απεργείτε για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, σε εσάς που αναγνωρίζετε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθημερινά στην πόλη και ζητάμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σας.
ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Μάρτιος 2008

2 σχόλια:

Nτορα είπε...

ΤΟ¨"ΚΑΚΟ"ΠΑΣΟΚ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΟΝΩΝ,ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΕΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ???ΟΧΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΝΤΗ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Αγαπητη Κα Μπαντή,
απορούμε με τη βιασύνη σας ( ή.... την αργοπορία σας με διαφορά δύο ετών) να σχολιάσετε μια ανάρτησή μας που, αν προσέχατε λίγο πιο πολύ, είναι από τον Μάρτιο 2008, και είναι ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Δήμου για τοτινή κινητοποίησή τους.
Τα λεγόμενά σας είναι άσχετα με αυτήν, η σπουδή σας όμως να δικαιολογήσετε σημερινές υπαρκτές πραγματικότητες, που βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι, είναι πασιφανής.
Εν πάσει περιπτώσει, θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μαζί σας σε κάποια σημεία.
Ευχαριστούμε πάντως και χαιρόμαστε που αρχίσατε να γίνεστε επισκέπτες στην ιστοσελίδα της "Στάση Βύρωνα"

Μετά τιμής,
Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα